MYSTERY ESCAPE

0
336
Onsdag aften blev vi lukket ind i et lille rum på Østerbro og stillet over for en mystisk gåde. Fik vi ikke løst den, ville alt håb være ude og bloggen død for evigt – bildte vi os i hvert fald ind. Heldigvis gik det ikke så galt. Vi slap ud af Mystery Escape; et underholdningsspil IRL, der gav os både sommerfugle i maven og rynker i panden.

Forestil dig, at du bliver lukket ind i et rum. Du har hverken din smartphone eller andre nutidige hjælpemidler. Du er bare dig og dine venner, hvis hjerner du nu må sætte din lid til, hvis I nogensinde skal slippe ud igen. Det er setuppet i Mystery Escape, der er et underholdningespil inspireret af den japanske computerspils-genre ”Room Escape Games”. Det gælder om at slippe ud af et rum ved at løse gåder, mysterier og finde nøgler – altsammen spundet ind i en gammel og mystisk mordgåde. Men i stedet for at spille alene foran computerskærmen, hvor man kan bruge al den tid man ønsker, har man i Mystery Escape 60 min. til at løse de mange gåder – hvilket vi gjorde!

Jæs, vi gjorde det!

Vi var undervejs både frustrerede, forundrede, ellevilde, fortvivlede og ikke mindst helt oppe på dupperne. For Mystery Escape får dig til at glemme alt om hverdag, deadlines og ting, du burde have gjort. Du er 100% tilstede dybt grebet af spillet og de nye ting, som spillet hele tiden byder på og som du skal tage stilling til. Vi var i hvert fald på fra første sekund og helt oppe og køre, da vi efter en lille time slap ud. Mystery Escape skal opleves. Så for ikke at spoile for meget, så får du her vores første reaktion på spillet, hvilket forhåbentlig overbeviser dig om, at det bare må prøves sammen med vennerne.

 

Gådefulde hilsner fra Christoffer, Maria og Ditte.

 

 

 

Vi var inviteret til at prøve spillet af Mystery Escape