torsdag, august 11, 2022
HomeGuidesCoronaNy Drive-In Live scene åbner ved Københavns Lufthavn

Ny Drive-In Live scene åbner ved Københavns Lufthavn

Til trods for lock-down og forsamlingsforbud, så skal du heldigvis ikke undvære live- underholdning og musik i løbet af foråret og sommeren. Den nye Drive-In Live scene ved Københavns Lufthavn byder på koncerter, comedy og familieunderholdning fra den 20. maj.

 

Af Louise Bro

Corona-krisen har uden tvivl ikke ført særlig meget godt med sig, og har som bekendt desværre betydet at samtlige festivaler og koncerter henover sommeren er blevet aflyst. Heldigvis har vi en masse passionerede og skønne mennesker her i landet, som har lagt hovederne i blød for at finde på alternative løsninger, så vi ikke skal undvære kulturen, og det fælleskab vi har, når vi oplever ting sammen. I sidste uge testede vi Cinematekets og Meyers pop-up biograf i Nordhavn, og nu følger Live Nation trop med en ny Drive In – Live tour med koncerter, comedy og familieunderholdning.

Drive In – Live ved Københavns Lufthavn

Det nye koncept DRIVE IN – LIVE er et samarbejde mellem Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark, som sammen vil bringe drive-in liveoplevelser til 5 store byer i Danmark. Fra den 20. maj til 1. juni kan du derfor se frem til live koncerter, comedy og familieunderholdning ved Københavns Lufthavn – Parkering P19. Live-arrangementerne vil have plads til ca. 600 biler pr. gang, der kan høre lyden igennem deres bilradio. Derfor er scenen også bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Programmet er endnu ikke helt færdiggjort, men indtil videre er L.O.C., Mads & Monopolet og Onkel Reje klar som de første navne på plakaten.

Læs mere om DRIVE IN – LIVE her. Billetterne bliver sat til salg den 13. maj. på www.ticketmaster.dk

 

 

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste