Ny restaurant Ticket på Banegaarden hylder verdenskøkkenet

0
301

Den 12. januar åbner den nye restaurant Ticket ved Banegaarden. Her kan du se frem til at opleve de bedste køkkener i verden, når menuen skifter til en ny destination hver måned.

Forestil dig, at du kunne rejse verden rundt – bare for en aften – men uden jetlag, kuffert, klimabelastning og tom pengepung. Der er afgang fra BaneGaardens nye restaurant Ticket i Jernbanebyen mellem Sydhavnen og Vesterbro. Hop med på vognen, når der sættes kurs mod de bedste køkkener i verden på en gastronomisk interrail, hvor destinationen og menuen skifter hver måned.

Turen går bl.a. til Lima i Peru, Mumbai i Indien og Singapore. Og destinationerne afsløres løbende sammen med menuerne, der dog har samme format hver måned: ni serveringer for 350,- per person.

Opdagelsesrejse uden klimabelastning

Bag restauranten står blandt andre tidligere noma-kok Karlos Ponte.

”TICKET er en hyldest til verdenskøkkenet; en opdagelsesrejse hvor målet er at gøre de autentiske madoplevelser tilgængelige for alle – uden at det skal belaste klimaet eller økonomien. Og hvor det hele kan nås på en aften”

Nyt verdenskøkken hver måned

Når restaurant Ticket åbner den 12. januar går turen til Lima i Peru, februar til Mumbai i Indien og marts til Singapore.

Topkokke fra hele verden popper up på TICKETs menuer med signaturretter fra deres hjemstavn. I første måned kommer bidraget fra den peruvianske topkok Diego Muños, der bl.a. har været køkkenchef på en af verdens bedste restauranter, Astrid y Gastón i Lima. I køkkenet er Henrik Dall ved roret sammen med et hold af dygtige kokke.

Ticket åbner den 12. januar og du kan læse mere og booke bord her.