Ny tagterrasse åbner på Christianshavn

0
258
Fotocredit: NH Collection

Denne sommer får København endnu en byoase med formidabbel udsigt, når det 5-stjernede hotel NH Collection Copenhagen åbner en tagterrasse på toppen af sin ikoniske bygning på Christianshavn.

 

I sensommeren får København en ny kandidat til byens bedste udsigt, når NH Collection Copenhagen indvier sin nye tagterrasse. Her kan du glæde dig til en unik udsigt over byens tage fra baren på toppen af hotelbygningen i Strandgade. Dermed slutter hotellet sig til listen over de få, men skønne rooftop barer, vi har i København.

Trappen med adgang til havnepromenaden

Hotellet åbnede i september 2021 efter en større ombygning af den gamle og ikoniske bygning, som også blev kaldt “Ørkenfortet”. Udover en del flere vinduer, kom der også i forbindelse med renoveringen en nybygget trappe fra Knippelsbro. Det lyder måske ikke af meget. Men der var indtil da, kun en trappe på den modsatte side af broen ved Udenrigsministeriet. Det var derfor ret tiltrængt med endnu en forbindelse direkte til havnepromenaden, og forandringen er ikke til at tage fejl af. Det har siden da givet mere liv på kajen, hvor mange nyder at sidde og nyde et koldt glas vin fra Rosforth & Rosforth, som ligger under broen.

5-stjernet udsigt over København

Nu er hotellet også klar til at udvide mod toppen med en ny tagterrase og bar med udsigt over byen og havnen. Hotelkoncernen Minor Hotels ser et stort potentiale i Københavns fremadstormende hotelmarked, og her er den nye tagterrasse et eksempel på de oplevelser, man kan forvente på NH Collection Copenhagen.

“Vi glæder os til at byde både hotelgæster og lokale velkommen til byens nye 600 m2 rooftop bar og lounge. Det har længe været en drøm at kunne udnytte arealet på toppen af hotellet og skabe en oase midt i byen. Et sted, hvor både udsigten og cocktails kan måle sig med de største og bedste rooftops i verden,” forklarer Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Fotocredit: NH Collection

Rooftop for alle

Hotellet ligger på første parket i Københavns havn. Og den nye tagterrasse med overdækket bar vil vende ud mod vandet, indre by og solnedgangen. Udover et udeområde med lækre loungemøbler omgivet af blomster og planter, kan gæsterne også nyde et godt glas vin, cocktails og lette anretninger med Københavns bedste udsigt. Resten af tagarealet består af planter til gavn for byens biodiversitet. Tagterrassen udfærdiges i samarbejde med ATP Ejendomme og Arkitema og forventes færdig i løbet af sommeren.

NH Hotels ligger på Strandgade 7 på Christianshavn. Tagterrassen forventes at stå færdig til august 2023. Læs mere og book bord her.

Læs også De 10 bedste rooftop barer i København
og 10 steder med udsigt over byens tage