Oplev Folkemødet i København

0
374
Folkemødet i København: Er du en af de omkring 50.000 danskere, der plejer at tage til Bornholm i denne uge for at suge til dig af debatter, lære nye mennesker at kende, netværke via dit arbejde, feste og drikke fadøl? Folkemødet på Bornholm er ikke aflyst, men det bliver selvsagt mindre end normalt. Derfor har en række organisationer og medier arrangeret events i København for os, der mangler lidt stimulans på den ene eller anden måde i denne uge. Se hvor det foregår her.


Af Louise Taarnhøj

Politiken

Politiken har rykket teltet i Allinge til rådhuspladsen i København – nærmere betegnet Pressens Hus. Her vil der hele dagen torsdag være events, oplæg og debatter, som du ganske gratis kan deltage i. Du skal blot tilmelde dig, så har du billetten i hus.

Programmet er delt op i tre tidsrum for at undgå for stor forsamlinger. Se her, hvad der sker formiddag, eftermiddag og aften.

 

Dansk Folkeoplysnings Samråd

Torsdag den 17. juni bliver en dag i demokratiets og folkeoplysningens tjeneste. Med over 20 events, mad, drikke mm. skaber fire folkeoplysende foreninger folkemødestemning i centrum af København.

Fra klokken 9 om morgen til 22 om aftenen er der således masser at give sig til på pladsen ved siden af Københavns Rådhus. For at sige det mildt, så bugner det med interessante debatter og oplæg, som du kan deltage i. Blandt andet om fremtidens mad, klima og bæredygtighed – men også om Forsvarets betydning, digitale krænkelser og forskellige kulturer i Danmark.

Find hele programmet her.

 

Techteltet på Bryggen

Også IDA har linet en række arrangementer op fra morgen til aften på Kalvebod Brygge. Her er der fokus på både undervisning, udvikling, ligestilling, klima og digitalisering.

Find hele programmet her.

 

Europa Parlamentet

Det er ikke et fysisk arrangement, men online – og det kan jo også en smule, har vi lært i det forgangne år. I morgen kan du således logge på dit digitale device og lære mere om, hvordan EU skal se ud i fremtiden.

Se mere her

 

Altinget

Altinget er naturligvis til stede på selve Folkemødet på Bornholm i Allinge – hvor de plejer at holde til på Grønbechs Hotel midt i byen. Dog foregår adskillige af deres arrangementer online, så du kan holde dig opdateret på politiske landskab under Folkemødet i år.

Altingets debatter streames på Folkemoedet.dk.

 

Realdania

Også Realdania deltager online med en række events. Udvalgte overskrifter på debatter lyder eksempelvis ‘Hvordan skal vi bo efter corona?’, ‘Bymidter i forandring’ og ‘Godt indeklima gi’r kloge børn’.

Find deres program her.