På mit glatte ansigt

1
338

312

Damn! Jeg er normalt ikke sådan én, der får ansigtsbehandlinger. Men jeg bliver lige nødt til hurtigt at anbefale hudanalysen og ansigtsmassagen hos Time 4 U, som kun bruger lækre Dermalogica produkter. Jeg tror aldrig, at jeg har haft så glat, blød og frisk en hud i mit voksne liv. Jeg kan slet ikke lade være med et ae mig selv og har nu stirret mig selv i spejlet i en halv time. Ganske vist har behandlingen gjort mig til en endnu større narcissist, end jeg var i forvejen, og jeg kan også mærke en stigende lyst til at bruge alle mine sparepenge på min hud – den er så blød som en barnenumse, hvilket eftersigende skulle være meget eftertragtet i ansigtet. Jeg ved ikke, om det var medvind på cykelstien, Chris Cornell i mine øre eller energien fra massagen, men jeg syntes, at jeg FLØJ gennem byen fra Valby til Vesterbro på 2 minutter. Og folk på min vej lagde ekstra mærke til mig og min nye smukke hud, så enkelte personer næsten vendte sig om for at se, om det nu kunne være rigtig ansigtshud! (jeg fandt senere ud af, at det var bare fordi, jeg lignende en god blanding af en ordentlig omgang influenza og et vild koger på grund af min manglende makeup, blanke øjne og lidt for optimistiske ansigtsudtryk). Men WOW for en ny hud! Som at være ung igen..

Jeg har allerede bestilt en ny tid. Jeg lover dig, på mit glatte ansigt, at du ikke vil fortryde, hvis du følger mit eksempel.

Se mere her.

/Louise

 

 

1 COMMENT

Comments are closed.