Planteslagternes foodtruck åbner på Nørrebro

0
433

Nørrebro har fået en ny foodtruck. En foodtruck, hvor grøntsager og bælgfrugter spiller en ganske særlig rolle. Planteslagternes foodtruck er placeret på pladsen ved Nørrebro Bycenter og serverer fastfood af en helt særlig slags – fyldt med økologiske grøntsager og bælgfrugter.

 

Nørrebro Bycenter får ny grøntsagsrig foodtruck

Det behøver ikke at være hverken svært, tidskrævende eller dyrt at spise efter de nye kostråd. Man kan lave Planteslagternes nemme og lækre retter derhjemme eller, som noget nyt, gå omkring Nørrebro Station, hvor den nye Planteslagterne foodtruck sørger for et velsmagende udvalg af retter spækket med bælgfrugter og grønt. På menuen er bl.a. plantebaserede burgere og lækre deller. Spis på stedet, tag med hjem, eller få leveret med Wolt.

Grøn fastfood

Planteslagternes foodtruck er placeret på pladsen ved Nørrebro Bycenter og serverer fastfood af en helt særlig slags – fyldt med økologiske grøntsager og bælgfrugter. På menuen er bl.a. burgere, gourmet pita og ”fishie & chips” – alt sammen baseret på de velkendte plantebaserede convenience produkter fra Planteslagterne, som vi kender dem fra supermarkedet.

Ligesom med Planteslagternes øvrige foretagende, handler foodtrucken om at få flere grøntsager ind i hverdagskosten – også selvom vi danskere spiser den oftere og oftere ude. Står det til Planteslagterne, skal det nemlig ikke være hverken surt eller kedeligt at spise flere grøntsager. Det skal være noget, vi gør af lyst, fordi grøntsagerne indeholder forrygende smagsoplevelser. Derfor har Planteslagterne også gjort sig umage med at udvikle ærlige produkter af 100 pct. økologiske råvarer, der smager dejligt og belaster klimaet mindre, og hvor langt størstedelen af ingredienserne tæller med i de anbefalede 600 gram frugt og grønt om dagen.

Besøg Planteslagternes foodtruck ved Nørrebro Station alle ugens dage mellem kl. 12-20.

Du kan også bestille fra menuen via Wolt. Planteslagternes produkter forhandles desuden i Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, på Coop.dk, Nemlig.com, Gorillas og Føtex.dk.