Too Old To Die Young åbner ølbar i Ravnsborggade

1
447
Ølbaren Too Old To Die Young åbner 28. april i Ravnsborggade

Torsdag den 28. april åbner den nye ølbar Too Old To Die Young på Nørrebro med 24 haners spændende specialøl. Det er det nystartede craft-bryggeri af samme navn, der står bag baren, og selvom bryggeriet har hjemme i Sønderborg, så er det Nørrebro, de har valgt at åbne deres første taproom i nyrenoverede lokaler i Ravnsborggade 14C.

 

 

Når baren Too Old To Die Young i denne uge slår dørene op for byens ølelskere, bliver det samtidig en fin markering af den overvældende modtagelse, som det nystartede craft-bryggeri af samme navn har oplevet. Too Old To Die Young begyndte i efteråret at brygge egne øl i Sønderborg, og nu på torsdag kan holdet bag så åbne eget taproom på Nørrebro med 24 haners spændende specialøl og lidt spisning i de nyrenoverede lokaler i Ravnsborggade 14C.

24 haners specialøl og burger fra ølbaren Too Old To Die Young

Specialøl fra Sønderborg til Nørrebro

Too Old To Die Young Brewing Company har på få måneder formået at tiltrække stor opmærksomhed og er allerede i maj måned inviteret med på landets største ølfestivaler, herunder Verdens Største Virtuelle Ølsmagning i Tivoli, Copenhagen Beer Week samt Mikkellers Beer Celebration i Øksnehallen.

Jesper Larsen, direktør og medstifter af Too Old To Die Young, siger: “Da vi valgte at udleve drømmen om vores eget bryggeri var det en del af ambitionen at åbne et flagskib i København. Og Nørrebro et område, hvor vores lille bryggeri passer glimrende ind. Vi har knoklet for at sætte vores helt eget præg på lokalerne, og vi glæder os helt vildt til at blive en del af lokalmiljøet. Oven på en hæsblæsende start, hvor vores øl er solgt hurtigere end vi har kunnet nå at brygge dem, bliver det fantastisk for os at have en bar med fast tilgængeligt sortiment og mulighed for at droppe ind og smage vores seneste øl fra bryggeriet”.

Folket bag bryggeriet og ølbaren Too Old To Die Young i Ravnsborggade

Stor åbningsfest den 28. april

På Too Old To Die Young vil man kunne købe øl på fad fra både bryggeriet selv samt et udvalg fra danske og internationale ligesindede. Der vil også være mulighed for at købe dåseøl og diverse merchandise med hjem.

Too Old To Die Young Ravnsborggade åbner for offentligheden med et brag torsdag den 28. april kl. 19.00. Der vil være en gratis fadøl til de første 100 gæster og Uffe Lorentzen fra Spids Nøgenhat / Baby Woodrose vender plader.

Ølbaren Too Old To Die Young åbner i Ravnsborggade

1 COMMENT

Comments are closed.