søndag, december 4, 2022
HomeGuidesBarer & Natteliv i KBHToo Old To Die Young åbner ølbar i Ravnsborggade

Too Old To Die Young åbner ølbar i Ravnsborggade

Torsdag den 28. april åbner den nye ølbar Too Old To Die Young på Nørrebro med 24 haners spændende specialøl. Det er det nystartede craft-bryggeri af samme navn, der står bag baren, og selvom bryggeriet har hjemme i Sønderborg, så er det Nørrebro, de har valgt at åbne deres første taproom i nyrenoverede lokaler i Ravnsborggade 14C.

 

 

Når baren Too Old To Die Young i denne uge slår dørene op for byens ølelskere, bliver det samtidig en fin markering af den overvældende modtagelse, som det nystartede craft-bryggeri af samme navn har oplevet. Too Old To Die Young begyndte i efteråret at brygge egne øl i Sønderborg, og nu på torsdag kan holdet bag så åbne eget taproom på Nørrebro med 24 haners spændende specialøl og lidt spisning i de nyrenoverede lokaler i Ravnsborggade 14C.

24 haners specialøl og burger fra ølbaren Too Old To Die Young

Specialøl fra Sønderborg til Nørrebro

Too Old To Die Young Brewing Company har på få måneder formået at tiltrække stor opmærksomhed og er allerede i maj måned inviteret med på landets største ølfestivaler, herunder Verdens Største Virtuelle Ølsmagning i Tivoli, Copenhagen Beer Week samt Mikkellers Beer Celebration i Øksnehallen.

Jesper Larsen, direktør og medstifter af Too Old To Die Young, siger: “Da vi valgte at udleve drømmen om vores eget bryggeri var det en del af ambitionen at åbne et flagskib i København. Og Nørrebro et område, hvor vores lille bryggeri passer glimrende ind. Vi har knoklet for at sætte vores helt eget præg på lokalerne, og vi glæder os helt vildt til at blive en del af lokalmiljøet. Oven på en hæsblæsende start, hvor vores øl er solgt hurtigere end vi har kunnet nå at brygge dem, bliver det fantastisk for os at have en bar med fast tilgængeligt sortiment og mulighed for at droppe ind og smage vores seneste øl fra bryggeriet”.

Folket bag bryggeriet og ølbaren Too Old To Die Young i Ravnsborggade

Stor åbningsfest den 28. april

På Too Old To Die Young vil man kunne købe øl på fad fra både bryggeriet selv samt et udvalg fra danske og internationale ligesindede. Der vil også være mulighed for at købe dåseøl og diverse merchandise med hjem.

Too Old To Die Young Ravnsborggade åbner for offentligheden med et brag torsdag den 28. april kl. 19.00. Der vil være en gratis fadøl til de første 100 gæster og Uffe Lorentzen fra Spids Nøgenhat / Baby Woodrose vender plader.

Ølbaren Too Old To Die Young åbner i Ravnsborggade

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste