Poolen og The Wheel: Refshaleøens nye koncert- og rave-destination

0
88
POOLEN og THE WHEEL: Københavns nye koncert- og rave-destination

Den 8. maj åbner det kæmpe warehouse venue, POOLEN på Refshaleøen dedikeret til store koncerter, raves, fester og alt derimellem. Det sker selvfølgelig med en stor åbningsfest, som også bliver lanceringen THE WHEEL – et tilbagevendende koncept for store one-off raves med internationale headliner-stjerner. Læs mere om Refshaleøens nye fest-destination her.

 

København kan snart byde velkommen til et helt nyt venue og festkoncept, når POOLEN på Refshaleøen slår dørene op onsdag den 8. maj. Med åbningen lover dette warehouse venue at blive epicentret for fede koncerter og elektrificerende events. Det skydes i gang med et rave skabt af hjernerne bag Distortion. Lyder det som en fest, du gerne vil med til? Bare rolig, du er selvfølgelig inviteret til åbningsfesten!

 

Nyt koncert- og warehouse venue med plads til 2500 gæster

POOLEN er Københavns nye warehouse venue, der drives af holdet bag Pumpehuset og Byhaven, med plads til 2500 stående gæster. Venuet er etableret i en gammel B&W-hal på Refshaleøen – tæt på områderne, hvor Distortion, Karrusel og Copenhell finder sted. Ja, Refshaleøen er jo heldgvis stadig et sted, hvor man godt må larme lidt uden at genere naboerne. Og det skal nydes og udnyttes, så længe det varer!

POOLEN ligger mellem en gammel tørdok (en pool) og en autoophugger. Musikelskere kender området for festivalerne Copenhell, Distortion Ø og Karrusel samt for technoklubben Hangaren. Bygningen har tidligere huset spillestedet Stagebox, og nu har det erfarne hold bag Pumpehuset og Byhaven indgået en lejeaftale med Refshaleøens Ejendomsselskab og sat deres egne ambitioner for stedet.

Holdet har knoklet hele vinteren og foråret for at blive klar til åbningen af POOLEN, som er dedikeret til store koncerter, raves, fester og alt derimellem. I de forladte fabrikshaller har de opgraderet faciliteterne med et kæmpe lyd- og lysanlæg, og etableret et stort udeområde med bar, mad, telte, garderobe og ankomstområde.

De første koncerter på POOLEN er allerede annonceret, heriblandt Malk De Koijn, Lågsus, Dream Theater og Kiasmos. Men inden de løber af stablen efter sommeren, skal POOLEN først åbnes med en kæmpe fest. Her vil festivalmagerne bag Distortion samtidig lancere et nyt spektakulært koncept kaldet THE WHEEL.

THE WHEEL – klubevents i stor skala

Mens POOLEN danner rammerne om koncerter og fester, så bliver THE WHEEL en serie af tilbagevende events og unikke raves med internationale headliners. The WHEEL arrangeres af Nus/Nus, som også står bag Distortion, Karrusel, Kaleido og Hangaren. Og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig, hvis du har været til deres fester.

Med The Wheel vil Nus/Nus skabe klubevents i stor skala, med konceptuelt udgangspunkt i den romerske gudinde Fortuna og dennes lykkehjul, hvor uforudsigelighed, held og myter omfavnes i et raveformat med internationale acts på plakaten.

 

Åbningsfest for alle den 8. maj

Åbningsfesten den 8. maj headlines af den hollandske superstjerne Reinier Zonneveld, som netop er hjemvendt fra Coachella. Han får stærk support fra Ditte Alexandra, Baime og Ida Aya. Hollandske Reinier Zonneveld har en baggrund i klassisk musik, men er lige nu i himmelfart på den elektroniske scene, hvor han turnerer med sit heftige acid techno live-set.

Så gør dig klar til at dykke ned i dybet af Københavns nyeste spillested POOLEN! Og rave-destinationen, THE WHEEL, hvor hvert spin lover en forrygende rejse ind i hjertet af den elektroniske musikkulturs verden.

Du kan købe billet og komme med til åbningsfesten onsdag den 8. maj HER. Festen starter kl. 21 og fortsætter hele natten.

POOLEN og THE WHEEL ligger på Refshalevej 189, KBH K.