10 gode steder du kan spise morgenmad i København for under 100 kr

1
763
morgenmad i københavn
Det er ikke svært at finde lækker morgenmad i København, og der popper hele tiden nye steder frem. Men det kan være en jungle at navigere i, og det kan til tider gøre lidt ondt på pengepungen, hvis man er ude flere gange i ugen (og det vil man jo helst?!), så vi har her samlet en liste over 10 gode steder, hvor du kan få god og billig morgenmad i København. Læs med:

 

Af Nathalie

 

Les Trois Cochons

På hyggelige Les Trois Cochons kan du drømme dig væk til Paris, og Værnedamsvej i København er nok det tætteste, du kommer på det denne sommer. Her kan jeg varmt anbefale deres hjemmelavede havregrød med æblekompot til 75 kr eller deres yoghurt med bær og granola til 75 kr.

Se menu.

Hvor: Værnedamsvej 10, 1619 København V

 

GRØD

Som navnet antyder, er Grød specialiseret i grød. Du kan få en skål varm og velsmagende grød med forskellige toppings for under 100 kr. Dette sted er perfekt til dem, der ønsker en sund og nærende start på dagen. Få en lækker havregrød med karamelsauce, frisk æble og ristede mandler til 65 kr – mm!

Se menu

Hvor: Flere forskellige steder i København.

 

The Laundromat Cafe:

The Laundromat Café er et hyggeligt sted med en afslappet atmosfære. Her kan du få morgenmad i forskellige stilarter, fra traditionel dansk til mere kontinentale valg. De har flere budgetvenlige muligheder, der holder sig under 100 kr. Prøv deres lækre Acai bowl til 95 kr eller basic breakfast med æg, bacon, smør og brød til 95 kr.

Se menu.

Hvor: Flere steder fx Elmegade 15, Nørrebro. 

 

Bistro Royal

Slå dig ned udenfor ved Bistro Royal og betragt det travle liv ved Kongens Nytorv, mens du kan nyde en BMO (bolle med ost) til 45 kr, eller overnight oats til 65 kr. Du kan også kaste dig ud i de lækre amerikanske pandekager med nutella og banan til 85 kr.

Se menu.

Hvor: Kongens Nytorv 26, 1080 København K

 

Meyers

Med flere lokationer i København er Meyers Bageri en pålidelig mulighed for frisk bagværk og kaffe. Du kan finde et godt udvalg af morgenmadsprodukter, der passer til et lavt budget. Deres morgenmadstallerken med surdejsbrød, pisket smør, gammel knas, marmelade og blødkogt æg får du fx blot til 95 kr.

Læs mere

Hvor: Gammel Kongevej 107, Frederiksberg

 

Fars Dreng

Fars Dreng startede i 2015 som et eksperiment, hvor en far og en søn ville skabe en rigtig københavnercafe med fokus på “hygge”. Her 5 år senere kan du finde populære Fars Dreng to steder i København, og jeg bliver aldrig skuffet, når jeg spiser der. Også her kan du få en virkelig lækker og billig morgenmad i København – jeg kan anbefale deres Signature til 95 kr, som er ristet rugbrød med tomat, avocado, gammel knas og æg – det smager helt fantastisk.

Se menu

Hvor: Ny Adelgade 7, 1104 København K / Rosengården 12, 1174 København K

 

Emmerys

Emmerys er en kæde af bagerier med et solidt udvalg af bagværk og kaffe. Deres priser er rimelige, og du kan finde flere morgenmadskombinationer, der holder sig under 100 kr. Fx deres morgenmadstallerken til 75 kr med brød, blødkogt æg, smør, ost og skyr med kompot og granola.

Se menu

Hvor: Mange forskellige steder. 

Rug Bakery

Jeg var på dette lækre (og smukke) bageri forleden, som er Villa Copenhagens eget bageri. Og jeg blev faktisk overrasket over, at jeg kunne få en morgenmadstallerken for under 100 kr! For 95 kr får du nemlig deres enormt velsmagende surdejsbolle med pisket smør, gammel gnas, blødkogt æg og marmelade. Et fantastisk morgenmadssted!

Se menuen her

Hvor: Tietgensgade 39, Vesterbro

 

Bistro Central

Hyggelige og meget centrale Bistro Central byder også på lækre morgenmadsretter til under 100 kr. Her kan du få en skyr med granola til 50 kr, en croque monsieur til 95 kr og trøffeltoast til 95 kr.

Se menuen her

Hvor: Ny Østergade 20, København K

 

Restaurant Polly

Hyggelige og meget populære Polly byder også på noget for enhver smag, uden at du skal punge alt for meget ud. Nyd yoghurt med granola og bær for 70 kr eller hvad med røræg, pisket smør og surdejsbrød for blot 85 kr?

Se menuen her

Hvor: Gammel Kongevej 96, Frederiksberg

 

 

Leder du efter flere guides? Læs med her:

Her skal du spise brunch på Frederiksberg

Guide: De 10 bedste restauranter på Vesterbro

Vinbarer på Frederiksberg

3 spisesteder du skal prøve på Østerbro

1 COMMENT

Comments are closed.