Guide: 5 steder med god iskaffe i København

0
342
iskaffe-københavn
Sommeren er her, og trænger du også til noget opkvikkende og forfriskende på samme tid, så guider vi dig her til 5 steder i København, der laver en fantastisk god iskaffe. Læs med her:

 

Af Nathalie

 

Ibsen & Co: 

Dette var et af de første steder, jeg smagte iskaffe i København, og de laver den helt fantastisk på Ibsen & Co midt på Gammel Kongevej.

HVOR: Gammel Kongevej 108,

Bottega Barlie 

Denne cafe i hjertet af København K er et af de hyggeligste cafeer ifølge mig. Jeg elsker stemningen ved det her sted, det føles helt sydlandsk. Og så laver de en fantastisk iskaffe, som du kan nyde på de franske cafestole udenfor eller tage med. Du bestemmer.

HVOR: Fredericiagade 78, 1310 København K

Lagkagehuset 

Der er mange gode cafeer i København, der specialiserer sig i kaffe og iskaffe, og man skulle måske ikke tro, at en kæde som Lagkagehuset ville være med på denne liste, men jeg synes virkelig, at de kan være med. De laver en fantastisk iskaffe, som er yderst anbefalelsesværdig.

HVOR: Flere steder i København, fx Sortedams Dossering 9, 2200 København

Coffee Collective 

Her kan de virkelig også fínde ud af at lave en god iskaffe, der virkelig har en god smag af kaffe. Helt fantastisk til en varm sommerdag, hvor man samtidig trænger til at blive kvikket lidt op.

HVOR: Flere steder i København, fx Sankt Hans Torv 3

Riccos kaffebar 

Du kender nok Riccos for deres skønne kaffe, og hvis du ikke har prøvet deres iskaffe, så skal du afsted asap. Her kan du få forskellige varianter med fx is, der køler på de varme dage.

HVOR: Flere steder i København, fx Istedgade 119, 1650 København V

Tak fordi du læste med.

Leder du efter flere guides til København? Læs med her:

6 kaffebarer på Vesterbro

5 fabelagtige restauranter i København lige nu

10 gode steder du kan spise morgenmad i København for under 100 kr

5 grønne frokoststeder

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here