POP-UP KAFFEBAR I ROOMSTORE

0
268
Hvis der er to ting, som jeg virkelig sætter pris på, så er det god kaffe og ditto design. Derfor blev jeg også helt varm om hjertet, da jeg opdagede, at design og interiørforretningen Roomstore ved Vesterport nu har fået en lækker pop-up kaffebar. Bag den står drengene fra Barkas Coffee, der mener, at kaffe skal være simpel, god og til at betale.

I sidste uge var jeg forbi Roomstore ved Vesterport for at tjekke deres nye pop-up kaffebar ud. Hvis du ikke allerede er bekendt med Roomstore og elsker godt design fra mærker som Tom Dixon, New Works, Magis og Surpil, så skal du se at komme ned forbi. Det vrimler nemlig med lækre lamper, møbler og accessories i butikken, der også er super inspirerende indretningsmæssigt, hvis du mangler inspiration til dit eget hjem. Tingene er dog langt fra billige – men det er til gengæld den kaffe, som du nu kan købe derinde.

IMG_9262IMG_9259IMG_9258

Nyt to-go kaffested, når du skal om søerne
Det er Barkas Coffee, der har åbnet den flotte pop-up kaffebiks i interiørbutikken. Deres tilgang til kaffekulturen er simpel; kaffe skal ikke være en religion. Den skal være simpel, god og til at betale. Derfor koster en filterkaffe også kun 15 kr., mens du kan få en cappucino til 25 kr. Og det er god kaffe! Jeg tog selv en med en tur om søerne i sidste uge, og kan kun anbefale dig at gøre det samme næste gang, at du trænger til lidt frisk luft.

IMG_9265IMG_9263IMG_9266

/Ditte