Q&A MED KØDBYENS NYE KAFFEBAR “PROLOG”

2
341
Kødbyen har fået en ny kaffe-darling, der er rykket ind i Nibble i Høkerboderne 16 – nemlig kaffebaren Prolog. Bag den står to entusiatiske kaffenørder, der udover et imponerende kendskab til kaffebønner også kan diske op med hjemmelavede knækbrød og DIY-grillede skumfiduser, som de har udviklet sammen med I’m A KOMBO. Vi har været et smut forbi det nye mokka heaven og lavet en Q&A med Sebastian Quistorff Sørensen, der en den ene halvdel af duoen bag Prolog.

IMG_8753

LC: Hvordan opstod idéen til Prolog Coffee Bar?

SQS: Jonas og jeg har altid arbejdet i servicebranchen og beskæftiget os med kaffe. Sidste år besluttede vi os for at etablere et samarbejde, hvor service og kaffe skulle eksekveres i højeste kvalitet. Vores idé med Prolog Coffee Bar er at skabe et rum med en behagelig atmosfære, hvor vores gæster føler sig afslappet over en god kop kaffe. Vi ser nemlig kaffen som et vigtigt redskab til at skabe en unik oplevelse, og derfor fortæller vi også meget gerne om den kaffe vi servere – for vi elsker kaffe. 

LC: Hvordan skiller I jer ud fra byens andre kaffebarer?

SQS: Udover at have fået et meget lækkert lokale stillet til rådighed med et internationalt snit, så skiller vi os nok ud ved at have et ekstra stort fokus på den service, som vi leverer. Desuden bruger vi meget tid på snakke om kaffe og ønsker at have en god dialog med vores gæster om den, mens den bliver brygget og drukket.

LC: Hvad er jeres ‘must have’ på menukortet?

SQS: Man skal naturligvis rundt om alle vores kaffer. Vi har lige ristet tre forskellige bønner – én fra Burundi og to fra Etiopien (Limu og Yirgacheffe). Vi brygger i øjeblikket Limu på vores espresso og har alle tre på pour over eller som coffee shot. Vi har desuden været med til at udvikle den mad, som bliver serveret her i kaffebaren, i samarbejde med I’m a KOMBO. Her skal man smage vores hjemmelavede knækbrød, hvor toppingen med avokado, salt, olie og hotsauce på rødgran har været en stor succes. Ellers er vores DIY-roasted marshmallows meget populære. 

LC: Hvorfor har I valgt at åbne i multirummet Nibble?

SQS: Først og fremmest fordi det var en kæmpe mulighed for arbejde sammen med et enormt kompetent hold som I’m a KOMBO. Vi sætter en ære i at samarbejde med dygtige folk og bestræber os på hele tiden på at samle erfaring ind. Derudover er Nibble et fantastisk lokale med et utrolig fængende univers, der flugter med en masse af de keywords, som er kædet sammen med Prolog: Friskhed, eksperimenterende og kvalitet.

LC: Hvordan ser fremtiden ud for Prolog Coffee Bar?

SQS: Den ser forhåbentlig rigtig lys ud. Vi åbnede mandag den 7. marts og interessen har allerede været langt større, end vi havde forventet. Derudover har der været rigtig positiv respons på vores kaffe samt på den service, som vi yder herinde. Vi ønsker desuden at styrke vores samarbejde med I’m a KOMBO, så vi kan fremme en masse skæve og innovative idéer, som i sidste ende kan blive eksekveret her i Prolog Coffee Bar

Prolog, Høkerborderne 16, 1712 kbh V.

Åbningstider: mandag til fredag fra kl. 07 – 18 og lørdag og søndag fra kl. 08 til 17.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here