Clara Sofie | Københavnersnuden #83

0
350

Den danske sangerinde Clara Sofie er snart klar med et nyt album, Understrøm. Er du lige som os fan af den inderlige sangerinde, kan du glæde dig til en plade, som Clara Sofie selv har produceret, og hvor førstesinglen allerede er sluppet. Clara Sofie er vesterbroer, romantisk partybanan, kaffedrikker, og en nysgerrig restaurantgæst, der savner at kunne spise scrambled eggs kl. 4 om morgenen på en diner i byen. Mød sangerinden og hendes København her:

LC: Hvad pusler du med for tiden?
CS: For tiden arbejder jeg med at færdiggøre mit album, Understrøm, som kommer efter sommeren. Det bruger jeg ca. 100 % af min tid på.

LC: Hvor bor du?
CS: På Vesterbro i København.

LC: Hvor går du tur?
CS: Med fare for at blive misforstået, så går jeg op og ned af Istedgade og Sønder Boulevard. Jeg er nødt til at have min daglige gåtur for lige at få bekræftet, at jeg eksisterer, så jeg ikke bliver helt idiot, da jeg sidder alene og laver albummet.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CS: Hvis ikke jeg kører Gevalia instant kaffe og sødmælk ned derhjemme (så undervurderet!), så drikker jeg filterkaffe fra Dyrehaven eller Bang & Jensen.

LC: Hvor spiser du?
CS: Så mange steder som muligt – og så ofte som muligt. Jeg prøver at tage alle restauranter i nærområdet én efter én. Jeg kan godt lide at prøve noget nyt. Jeg ramte dog Papa Ramen to dage i træk, men så kan den også bare lade være med at placere sig lige ovre på den anden side af gaden.

LC: Hvor fester du?
CS: Jeg kan næsten svare det samme som på forrige spørgsmål, lige med undtagelse af Papa Ramen. Jeg er en partybanan, og hvis man er heldig, kan man opleve mig glemme tiden på Nevermind eller falde i søvn hen over bordet på Amigobar ved lukketid. Classy ik? Privatfester er altid at foretrække, men så længe der er folk, jeg holder af, er festen god. Efterfesten er ofte hjemme hos mig, når fuglene kvidrer.

LC: Hvor inspireres du?
CS: Det er meget forskelligt. Men hvis jeg sidder fast, så hjælper en løbetur på fælleden ALTID.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CS: Mit hjem på vesterbro.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CS: I min seng når jeg kigger ud af vinduet og ser byens tage og himlen. Jeg flytter aldrig væk fra byen.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CS: Jeg tror, det her beskriver det meget godt. Det er taget i sommers:

Clara Sofie

https://www.instagram.com/p/5IUM_Rpg8c/?taken-by=clarasofiedk

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CS: Distortion! Eneste tid og sted hvor man nææsten får lov at opleve danskerne give slip, som de gør på Roskilde Festival.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?CS: Dinere, hvor man kan gå ind kl. 4 om morgenen og spise scrambled eggs, hvis det er det, man har lyst til. Er lidt træt af de strikse lukketider.

LC: Dit soundtrack til byen?
CS: Lydene fra byen selv. Og en liiiille smule bas.

Tusind tak, Clara Sofie, fordi du ville dele dit København med os! Vi glæder os til at høre dit nye album, når det udkommer til efteråret.

Og du, kære læser, kan følge med, når releasedato og koncerter bliver offentliggjort på Clara Sofies Facebookside. Videoen til den nye single, Løbe i Vand, kan du se lige her:

GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.