RASMUS BJERG SOLO

0
325

Onsdag var det de store smil og den høje latter der fyldte Nørrebro Teater. På scenen stod Rasmus Bjerg til premieren på sit første oneman show Rasmus Bjerg Solo, hvori han gjorde status på sit 38 år lange liv. Fra sit køkken alrum tog han publikum med på en tur tilbage til barndomsårerne i sin fødeby; en lille flække uden for Kolding. Herfra fortalte han historien om, hvordan han blev en mand, en skuespiller og ikke mindst et kriseramt menneske, der formåede at rejse sig igen.

Stykket var sjovt. Som i ”nu-kan-jeg-snart-ikke-mere” sjovt med ondt i maven til følge. Men det var også rørende, dybt og meget meget ærligt, så man til tider sad med en klump i halsen. For Rasmus Bjerg er udover en teknisk stærk og dygtig skuespiller med format til Det Kgl. Teater (som han var det i “Hærværk”) også et yderst sympatisk menneske, hvilket var en stor force for ham gennem stykket. Publikum var med ham, de heppede på ham og de ville ham det allerbedste, hvilket gjorde stykket nærværende, underholdende, tankevækkende og ikke mindst fuldendt.

Vi kan derfor kun anbefale dig, at smutte en tur forbi Nørrebro Teater, hvor Rasmus Bjerg Solo spiller frem til den 15. november 2014.

Herunder kan du se vores umiddelbare reaktioner på Rasmus Bjerg Solo – optaget lige efter showet.

Vi giver showet 5,87 ud af 5 stjerner.

Kærlig hilsen
Ditte & Louise