REFFEN åbner onsdag den 30. marts

0
435
Reffen åbner den 30. marts med spritnye områder, nye koncepter og masser af lækker street food. Derudover lover de, at der som altid vil være musik, mad og oplevelser for både store og små – og endda udvidede åbningstider.

 

Hvis du skal opleve alt, Reffen byder på, kan du lige så godt afsætte hele dagen.

Læg først mærke til, hvordan duften fra alle verdenshjørner begynder at sprede sig over Reffen, mens du udforsker alle de forskellige madboder. I år kan du gå på opdagelse i 33 madboder, hvoraf 6 er helt nye: Manila, der serverer dampede Bao og grillspyd, Mælkevejen, der serverer is, Osteria Lamuri, der serverer italienske delikatesser, Ibiza Bowls, der serverer sunde bowls, Pok Pok, der serverer chicken wings og Salt n’ Pepa, der serverer balkan- speciliteter.

Smut herefter forbi Roséline, Reffens strandbar, som i år er blevet beriget med en endnu større terrasse. Slå numsen i sædet og nyd solens stråler og duften af det friske havvand med et iskoldt glas rosé i hånden. Eller sving forbi Foxy Bar, hvor bartenderen vender vinyler og serverer cocktails og klassiske vine.

På en kølig dag kan du suse rundt i Village og kigge på kreative kreationer og nyde en kop kaffe i den nye kaffesalon. Shop glaskunst, hatte og vintagegoder i én af de kreative boder. I år har Reffen oprustet med den nye kreative butik Boots, Hats & Bourbon Pop-up & repairshop.

Spis aftensmad under de mange kulørte lamper, mens du nyder musikken og den uformelle stemning på Reffen.

WERKSTATT – NU MED NATKLUB OG NATURVIN

Werkstatt, Reffens natklub og bar, har fået naturvin på hylderne, både i deres udendørs bar og indenfor. Nyd eftermiddagssolen i læ for vinden med et godt glas, musik og brætspil.

Fredag og lørdag transformeres den tidligere maskinhal om til en natklub med lokale og internationale djs. Der tyvstartes med djs udenfor i weekenden – så varm op til en nat med fest og dans.

REFFEN FEJRER ÅBNINGEN HELE WEEKENDEN

Åbningen skal selvfølgelig fejres. Det gør de fredag, lørdag og søndag den 1., 2. og 3. april med masser af musik, stemning, streetfood, sjov, spas og forhåbentlig solskin.

Se åbningsprogrammet på deres Facebook-side.