Releasefest for TigerSwans mini-album H/E/R

0
442
Mangler du en god pop-banger til din weekend, så tjek TigerSwan ud. De udgiver i dag et album, og du kan komme med til releasefest for pladen i aften!

Har du savnet de gode release-fester, hvor bands fejrede, at en lang tid i øvelokalet og studiet endelig er slut, og det er tid til at komme ud på landevejen med den nye musik? Så kan du ånde lettet op. Drengene i popbandet TigerSwan inviterer nemlig til Corona-venlig releasefest i aften kl. 19.00 på Roskildevejens Vinbar, hvor du også kan høre et par akustiske live-numre.

Vi på LoveCopenhagen fik tilsendt et link til TigerSwans kommende album for en uges tid siden og blev med det samme forelskede i musikken, som først og fremmest er svær at sidde stille til.

I pressematerialet skriver de: 

“Albummet tager fat i alle de kvinder, som trioen igennem tiden har mødt. Forliste forhold og ekskærester, er normalt ikke noget vi snakker mega højt om, men på albummet forsøger TigerSwan at gøre det præcis modsatte. De fortæller altså åbent om deres erfaringer med kærligheden, både på godt og ondt – det er nærmest kun navnene der udelades.

Drengene er mest kendt for deres single ”Novocaine” fra 2019, som blev ugens hit tip på P4 ved udgivelsen, og som i skrivende stund har mere end 1000 afspilninger på DR radio.”

Selvom vi måtte melde tilbage, at det med kærligheden er der sgu en hel del, der skriver om, så indrømmer vi, at TigerSwan gør det på en elegant og særdeles lyttevenlig facon.

Du kan læse mere om dem her – og melde dig til deres releasefest her.

/Louise T