Rikke Charlotte Larsen | Københavnersnuden #71

0
381
Vi skyder 2016 igang med årets første snude; den yderst modekyndige Rikke Charlotte Larsen, der er Contributing Editor på Lookdepernille.com, PA til Pernille Teisbæk samt fast stylist på Go’morgen & Go’aften Danmark. Rikke Charlotte sætter pris på en god kartoffelmad på Vesterbro og husker tydeligt, hvordan kanonsalven fra Batteriet Sixtus lød en kold oktoberdag. Læs hvorfor lige her, hvor Rikke Charlotte også giver sine bedste ‎modetips til byen.

LC: Hvad pusler du med for tiden? 

RCL: Lige for tiden pusler jeg med en masse arbejde, der skal færdiggøres inden juleferien. Og så har vi så småt allerede taget hul på de spændende ting der kommer til at ske i 2016!

LC: Hvor bor du?

RCL: Jeg bor i nok Københavns mindste ”penthouse” lejlighed bag Israels Plads.

LC: Hvor går du tur?

RCL: Jeg elsker at gå en tur i indre by om aftenen, hvor gaderne er tomme for mennesker.

LC: Hvor drikker du kaffe?

RCL: Jeg elsker at drikke min kaffe siddende på mit køkkenbord. Hvis jeg en sjælden gang ikke når den fra morgenstunden, så fås byens bedste slavekaffe hos Kaf’bar i Antonigade. Bonus er deres klippekort!

LC: Hvor spiser du? 

RCL: Mit favorit sted er og har altid været Dyrehaven. Jeg er en stor fan af deres kartoffelmad, som man aldrig bliver træt af!

LC: Hvor fester du?

RCL: De fedeste fester er hjemme hos gode venner, men når jeg går ud, elsker jeg at ta’ et par stiletter i hånden og starte med et par guldøl og et spil pool på Floß i Larsbjørnsstræde for så at se, hvad aftenen byder på. Det kunne ende med dans natten lang på Culture Box.

LC: Hvor inspireres du? 

RCL: Jeg bliver inspireret af mennesker og af at kigge på mennesker. Et godt sted i København er omkring Guldbergsgade på Nørrebro. Hver gang jeg smutter forbi, er der poppet nye ting op og stødet flere mennesker til!

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?

RCL: Jeg er en stor fan af området omkring Israels Plads og Nansensgade – der er heller ikke noget, som at slå et smut gennem Ørstedsparken på vej på job på Go’morgen Danmark på Hovedbanen.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?

RCL: Med kun fire år i byen er jeg forholdsvis ny i København. Men en af de ting, jeg elsker mest, er søndage uden andre planer end en gåtur med en veninde – måske rundt om søerne med en take-away kaffe i hånden og en god sludder i vente.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?

RCL: Kanonsalven fra Batteriet Sixtus, da min kæreste tog mig med ud til marinestationen på en regnvejrstung oktoberdag og friede til mig.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?

RCL: Ta’ havnebussen ud til Papirøen, mens du endnu kan nå det!

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?

RCL: En skibakke – men det er jo heldigvis snart løst.

LC: Dit bedste modetip til byen?

RCL: København er ved at blive et high-end shoppe mekka, så ta’ forbi det ”nye” Illum og bliv forelsket i en alt for dyr taske. Eller ta’ rulletrappen op til 2. sal og træd ind i sko-himlen. Her er stort set alt, hvad en piges shoppe-hjerte begære…

 Tak for dine tip til byen Rikke Charlotte – og rigtig godt 2016 til jer allesammen! 

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.