Ruben Søltoft: Ting fra min mund

0
418
Vi var så heldige at blive inviteret ind og se Ruben Søltoft’s nye show “Ting fra min mund” på Bremen Teater, og aftenen bød på både en sjov overraskelse for en af os, god underholdning og mange grin. Læs med her hvis du overvejer at se den krølhårede charmørs show.

Ruben Søltoft er efterhånden et kendt navn i Danmark, og nogle kender ham måske kun som komiker, mens andre har set ham spille skuespil i Sjit Happens – han er en mand med flere talenter. Her på LoveCopenhagen snakkede vi lidt om vores forventninger inden showet, og vi blev enige om, at vi synes, at han var ganske sjov og nok også lidt plat.

Begge disse ting er ganske rigtige.

Men hans oneman show er meget mere end bare plat og lidt sjovt til tider. Det er gennemtænkt, der er en rød tråd, der er en god balance mellem de korte, lidt platte jokes og de længere mere gennemarbejdede jokes. Og så grinede vi bare rigtig meget. Sådan. Virkelig meget. Jeg kan faktisk ikke helt huske, hvornår jeg sidst er blevet så godt underholdt, samt hvornår jeg sidst har grint så meget.

For humor er subjektivt. Og det er lige præcis en af de ting, som Ruben havde fokus på i sit show. Det, og meget andet som bl.a. hans ekskæreste, pinlige barndomsminder, tåkrummende situationer, det at blive voksen og ting fra hans mund, som vi kun tør at tænke på og ikke sige højt. Og så er Ruben ekstremt dygtig til at skabe billeder i hovedet på os, hvilket i visse tilfælde ikke altid var super rart – men rigtig sjovt heldigvis.

Og selvom humor er subjektivt, så virkede det til at hele Bremen Teater den aften var helt på samme bølgelængde.

Dermed giver vi en varm anbefaling her fra os på LoveCopenhagen til at se Ruben Søltofts nye show. Og der er masser af mulighed for at opleve ham, han optræder nemlig på Bremen igen til januar, og du kan finde billetter lige her.

En anden lille show ting der skete, inden Ruben kom på var, at opvarmningen var Louise Taarnhøjs fætter, Jacob Taarnhøj. Han leverede en genial opvarmning og er ekstremt morsom. Jeg har set ham et par gange før, og min indre yogi elskede hans input til Zulu Comedy Galla i år, hvor han fremførte en ekstrem sjov joke om hot yoga, mens han selv stod i den svære “Eagle Pose”. Top point herfra!

/Nathalie