Så er det tid til Badesøen Festival i Albertslund

0
419

Endagsfestivalen Badesøen åbner op for deres urbane pool party på lørdag, hvor spændende artister som Imarhan, Peter Sommer og Yo La Tengo underholder ved det store bassin. Det sker kun 25 minutter fra Københavns Rådhusplads i Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Badesøen Festival fandt sted for første gang i juli sidste år og bød på alt fra pop-ups med eksempelvis den svenske musiker Jens Lekman, forfatteren Nikolaj Zeuthen, slagtøjspilleren Ying-Hsueh Chen til fællessang med The Savage Rose og psychrock fra Dungen.

I år falder festivalen den sidste lørdag i august, og de annoncerede koncerter viser spændvidden i Badesøens nysgerrige og opsøgende program, hvor det folkelige og det fremmede går hånd i hånd. The Lake Radio, som kuraterer musikprogrammet, har et brændende ønske om at gøre det eksperimenterende folkeligt og samtidigt eksperimentere med folkeligheden. Senere vil festivalens pop-up-program, samt radioprogram blive offentliggjort.

Om Badesøen Festival

Kun 25 minutter fra Københavns Rådhusplads ligger der en perle af et badeland. De lokale i Albertslund og omegn kender det, men ellers er kendskabet til den unikke oase ikke synderligt udbredt. Den 25. august 2018 afholdes Badesøen Festival – by The Lake & Forbrændingen, som er lige dele musikfestival og udflugt, i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Festivalen er kurateret af den eksperimenterende internetradio The Lake og arrangeres i tæt samarbejde med spillestedet Forbrændingen i og omkring Friluftsbadet Badesøen. Den 25. august vil man, ud over at dase i poolen med venner og familie, kunne opleve koncerter på hovedscenen, samt et ekstensivt pop-up program fyldt med små overraskelser i form af performances, og minikoncerter på uventede steder. The Lake live-transmitterer imellem koncerterne og byder på radiobingo og gæster i det åbne radiostudie som opsættes på festivalpladsen.

Det starter kl 13 og slutter kl 22.

GOD FESTIVAL!