Senses Yoga

0
332

Jeg har meldt mig ind i et yoga-center. Endelig. Det har været undervejs et stykke tid, men jeg har haft svært ved at finde et center, som har kunnet møde mit kernebehov: et stort udvalg af hold hen over hele dagen, så jeg kan tilpasse min træning til min hverdag. Derudover er jeg en rigtig ‘tonser’-pige,der elsker at få pulsen op og sved på panden. Og jeg har aldrig forbundet yoga med det.

Men nu har jeg fundet et center, som dækker mine behov. Bum. Senses Yoga på Sommerstedgade. De har et stort udvalg af hold hele dagen, og de har ikke kun yoga. De har hot yoga, de har barre-træning, de har Cardio Core og Reformer-træning.

Senses_barre - billede lånt fra aok.dk
Senses_barre – billede lånt fra aok.dk

Hot yoga er jeg – meget overraskende for mig selv egentlig – blevet rigtig glad for. Det er hårdt, men ens krop har det vidunderligt ‘blødt’ efterfølgende.
Barre-træningen er vanvittigt hårdt, når man som jeg, ikke har specielt veltrænede muskler – det er ballet kombineret med pilates kombineret med yoga, der mødes i en genial form for opstramning. Jeg elsker det.
Og i tirsdags fik jeg endelig prøvet Cardio Core, og det var alt, hvad jeg havde forventet – pulsen op, sved på panden, brændende muskler – og skide sjovt, fordi det er holdtræning.

Ud over alt det åbenlyst dejlige Senses tilbyder med selve træningen, så har de skabt en virkelig dejlig, rolig og imødekommende stemning i centret. En stemning, som er præcis, som jeg synes, at den skal være i et yoga-center. Man tager skoene af, når man kommer ind. Man taler dæmpet sammen – og ikke inde i yogasalene. Og så er der lækkert og gode faciliteter, hvilket jeg også sætter meget højt, når jeg skal melde mig ind i et træningscenter.

Senses_yoga-boernibyen.dk
Senses_yoga-boernibyen.dk

Jeg er vild med Senses, fordi de har skabt et center og nogle rammer som gør, at jeg kommer af sted til min træning. Så tak – og namasté.

/ Anne