Signe Trylle | Københavnersnuden #88

0
290

Tilbage i 2014 spillede Signe Trylle til vores første Københavnerhyldest. Hun har netop udgivet et skøn, dansksproget plade, og snart kan du også opleve hendes live, når hun spiller rundt omkring i København. Men først er hun denne uges københavnersnude:

LC: Hvad pusler du med for tiden?
ST: Lige fortiden øver jeg med mit dejlige band til lidt koncerter over foråret og sommeren. Kom bl.a. forbi Fortovsfest den 21. maj, hvor jeg spiller på Enghaveplads kl 20.30.  Derudover filmer vi til Track by Track til hvert nummer på min plade “Livstegn”, som er ude nu.

LC: Hvor bor du?
ST: Jeg bor lige om hjørnet til alting, nemlig på Nansensgade! Min forever ynglingsgade.

LC: Hvor går du tur?
ST: Søerne, som er nærliggende og helt old school.

LC: Hvor drikker du kaffe?
ST: Den Franske Café ved søerne henter jeg min te på min aftengåtur.

LC: Hvor spiser du?
ST: Sokkelund på Frederiksberg. Her fåes en stjernegod hakkebøf og en tilhørende lille gryde med magisk sovs!

LC: Hvor fester du?
ST: Kalle Bodega i Studiestræde 39 og Sigurdsgade 39 på Nørrebro (Signe spiller på Sigurdsgade 39 den 19. maj – en dobbeltkoncert med Lars Jønsson)

LC: Hvor inspireres du?
ST: Alle steder. Særligt omkring mennesker. Om det så er i Netto, på cykelstien eller en tur om søerne

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
ST: For tiden er det H. C. Ørstedsparken ved det store piletræ.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
ST: Lige omkring Nansensgade 😉

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
ST: Det må være den aften, jeg mødte min kæreste på første stævnemøde (ved søerne selvfølgelig). Udgangspunktet var en gåtur og en kop te fra Den franske Café. Det endte med guldøl og champagne!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
ST: København er jo forholdsvis lille og nem at finde rundt i. En af mine favoritting er at hive fat i en god ven eller én af mine brødre og så bare gå fra den ene ende til den anden. Til sidst dvasker man afsted og får den der følelse af, at man kan hilse på alle og sætte sig hvorsomhelst. Hvis man er heldig at ramme de rigtige timer på den rigtige forårsdag, kan resten af verdens byer godt gå hjem og lægge sig.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? ST: Jeg ved, vi har Valby Bakke, men et endnu højere punkt (som ikke er en bygning) ville være overfedt. Lidt som Primrose Hill i London eller Prenzlauer Berg i Berlin. Et minibjerg på Bryggen måske.

LC: Dit soundtrack til byen?
ST: Jeg har mange gode bud, men hvis man rent faktisk kunne hæve sig over byen og lytte til lyden, ville den nok være ret jazzet – med lidt skramlet rock’n roll smidt ind. I min verden kunne et godt københavnersoundtrack bestå af en collaboration mellem Miles Davis og Kim Larsen – med Grethe Sønck på kor, Peter Peter på guitar og Lucas Graham på didgeridoo.

Tusind tak, Signe, fordi du ville dele dit København med os. Vi glæder os til at se dig live den 19. maj! 

GOD SØNDAG!