LOVECOPENHAGEN ANBEFALER – DIT PROGRAM TIL 48 TIMERS FESTIVAL

0
304

Når 48 Timer Festival løber af stablen på fredag og frem til søndag, vil vi stå klar og heppe, som byen indtages af det ene event efter det andet. Louise har gransket programmet og kommer her med sit bud på den perfekte kulturelle nørrebroske festivalsweekend.

FREDAG DEN 29. APRIL

Stegt flæsk i det grønne, Caféen Skjolds Plads, kl. 18-22 (nødvendigt at bestille bord)

Stegt flæsk på en non-profit cafe, hvor der spilles live bluesmusik? Det lyder i mine øre som en perfekt start på festivalen. Bandet Backyard Men underholder dig, mens du slapper af under birketræerne. What’s not to like?

LØRDAG DEN 30. APRIL

Guerillajazz på stenbroen, forskellige steder på Nørrebro, kl. 10.30-18.30

Jeg satser på, at solen står højt på himlen, når jazzmobilen triller ud i gaderne og skaber glæde omkring sig. Her er simpelthen tale om et rullende jazzband med talentfulde musikere, som underholder rundt omkring i byen, eksempelvis på Husumgade, Stefansgade, Den Røde Plads og Dronning Louises Bro.

Permakultur og Pizza Party i Byhaven 2200, kl. 11-20

Man siger jo, at man bliver glad i låget af at færdes i naturen. Og naturen findes faktisk i byen – nærmere bestemt i Byhaven 2200. Dette arrangement sætter fokus på bæredygtighed og permakultur – og fejrer festivalen med stenovnspizza og jam sessions på livescenen. Husk dit instrument, får vi at vide…

Klimapoesi, gingerbeer og discosoup i OsramArk, v. Osramhuset, kl. 16.30-21

Det er så populært at spise grønt og langsomt. Jeg elsker det! Derfor vil jeg svinge forbi OrsamArk for at høre lidt klimapoesi, drikke hjemmelavet ginger beer og spise discosoup. Måske medbringer jeg et par af mine egne altandyrkede krydderurter – det må man nemlig godt.

Street Food, Den Røde Plads, Kl. ?

Vi københavnere er vilde med street food! Bare se på Papirøen, Torvehallerne og Kødbyens Mad & Marked – det er jo åndssvagt, så mange mennesker vi kan være på ét sted. Jeg elsker både mad og mennesker, så jeg glæder mig til at dele et måltid med en fremmed, når Den Røde Plads fyldes med boder som Istid, Tommi’s Burger Joint, Fuego og Manzel. Jeg tror faktisk, at bliver muligt at komme hele verden rundt.

Turning Tables, Nørre Allé 7, lokale 350, kl. ?
Turning Tables er en global NGO, der nu starter op i Danmark. Til dette event kan du høre om deres aktiviteter, som blandt andet indbefatter en shipping container ombygget til et musikstudie, som skal bruges af unge, der lever på kanten af det danske samfund.

Rigtig god festival!

/Louise