Simon Nielsen | Københavnersnuden #124

0
341

Ugens Københavnersnude elsker byens stilhed om natten, løbeture, metalmusik og hemmelige, ukendte steder. Han er medejer af rockbaren, Escobar på Blågaardsgade, samt Kalle Bodega i Indre By og generelt flittig bruger af byens bedste steder. Mød Simon Nielsen:

 

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket? 
SN: Jeg er faktisk lige gået i vinterhi. Jeg er ved at afvikle de fleste af de projekter, jeg er med i. men har et par nye (stadig hemmelige) projekter i det der ‘lige-ved-at-skyde-dem-igang-rør’. Og så skal der da snart bygges et eller andet igen! Det er ved at være for lang tid siden!!

LC: Hvor bor du? 
SN: Frederiksberg C.

LC: Hvor går du tur? 
SN: Jeg kan egentlig bedst lide at løbe. Og så er turen gennem Søndermarken og Vester kirkegård en fremragende tur…

LC: Hvor drikker du kaffe?
SN: I hverdagene drikker jeg kaffen på job, og søndag formiddag er det hjemme sammen med en bolle med ost og Weekendavisen. Når jeg drikker kaffe i byen, er jeg ret glad for Kaffe på istedgade.

LC: Hvor spiser du? 
SN: Benvenitu Pizzaria på Åboulevarden – nr. 48 med chili og hvidløg. De har en rigtig god vegetarret på Wascator, og så er vegetarburgeren hos Burger & Bun på Fælledvej rigtig god. Pizzicato på Gammel Kongevej er også gode – deres pizza nr. 15 med fire forskellig slags italiensk ost kan anbefales.

LC: Hvor fester du? 
SN: Jeg fester der, hvor der nu lige bliver lavet en fest… men jeg ender nærmest altid lige med at kigge forbi Escobar på et eller andet tidspunkt i løbet af en weekend.

LC: Hvor inspireres du? 
SN: Mest om natten, hvis jeg ikke kan sove og ender med at putte musik i ørene og gå ud i Københavns gader… der er et eller andet fantastisk i bare at trave afsted uden et endemål. Der oplever jeg mig nok mest inspireret i forhold til alle mulige forskellige ting.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
SN: Der er sådan en hemmelig, ekstrem vild, nede på jorden cocktailbar i Indre By. Det er et sted, man kun kan blive forelsket i.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
SN: Et af de vilde minder er, da vi sejlede ind i Københavns Havn i vores båd. Vi lagde til ved Papirøen (det er forbudt… så det gør man ikke i virkeligheden), hentede mad, drikke og venner for at tøffe videre ud.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
SN: Torvehallerne v. 2.0, hvor der skal være lokale vare i papkasser solgt af bønnerne, der har dyrket dem, til penge som alle har råd til at betale.

LC: Dit soundtrack til byen?
SN: Uanset om det er sommer eller vinter er denne sang et must, når natten og festen går på held – helt glad i knolden. The Cinematic Orchestra med sangen “To Build A Home”:

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
SN: Du skal tage hen til de steder, du aldrig ville komme – når jeg har gjort det, er det virkelig sjældent, jeg er blevet skuffet. F.eks. Tog du (LoveCopenhagens Louise, red.) mig med på Chateau Motel i denne weekend. Det var et virkelig sjovt eventyr og et sted, jeg ellers aldrig selv kunne havde fundet på at komme.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Simon. Vi ses på Escobar!

GOD SØNDAG!