Skal du også have varme uldsokker?

0
367
Den sibiriske kulde har lagt sig over Danmark. Den niver i kinderne, giver os brainfreeze og fryser vores tæer til istapper, når vi haster på cykel til arbejde. Derfor er det kærkomment, når Monte Home inviterer til shopping-event, hvor du kan købe de varmeste, blødeste økologiske og håndlavede uldsokker.

Skærmbillede 2018-02-22 kl. 13.23.50

På onsdag kl. 16-21 kan du få stashet op på varme, økologiske sokker, der kan få dig gennem det danske forår, som ifølge nyhedsmedier er erstattet af sibirisk vinter.

Det er Monte Home, der inviterer til shopping-aften, hvor du får mellem 25 og 40 % rabat på de varme beklædningsgenstande. Det hele finder sted på Borups Alle 215B, 2400 København.

Læs mere om uldsokkerne her:
De Montenegrinske uldsokker strikkes af kvinder i landsbyer omkring de Montenegrinske bjerge.

Skærmbillede 2018-02-22 kl. 12.45.14

Autenciteten: Man kan se og mærke følelsen at de kommer direkte fra landet – sommetider kan man finde et lille høstrå i sokkerne, hvilket er med til at fremme følelsen af ren natur.  Alle uldsokkerne er unikke og ingen mønstre er fuldstændig ens . Uldprodukterne strikkes i kvindernes egne hjem, hvor de vælger deres egne mønstre. Nogle par er helt specielle og findes på nuværende tidspunkt kun i begrænset antal, hvilket giver hvert enkelt par deres egne unikke kendetegn.
Gennem salget af uldprodukter støtter vi de Montenegrinske kvinder økonomisk.

www.montehome.dk

Vi ses på onsdag!

Skærmbillede 2018-02-23 kl. 13.01.49