SLIDERS

0
355
Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen;  jeg er og bliver en burgerpige. Kombinationen af brød, kød, grønt og snask er åbenbart lige det, som mine smagsløg craver – om og om og om igen. Byen vrimler med burgertilbud, hvilket selvfølgelig øger chancen for at ramle tungen ind i en dårlig af slagsen. For nok er jeg en burgerpige, men jeg er ikke forfalden til hverken den gyldne måge eller en ligegyldig café-version på tørt industribrød. Jeg udvælger mine burgersteder med omhu og spiser dem helst på Sokkelund, Salon 39 eller på mit nye favoritsted; Sliders.
STEMNING

Sliders er trods sit skarpe, sorte logo med guldskrift et yderst uprætentiøst spisested, hvilket stemingen også bærer præg af. Du fornemmer hurtigt, at det er et sted, hvor du snakker fremfor at tale og hænger fremfor at sidde; enten på en bænk ved de lange spiseborde eller på en høj barstol i vinduskarmen. Du spiser din mad med fingrene og suger din milkshake op fra et engangskrus. Bestiller du øl, så får du en gylden af slagsen på flaske eller kande. Sliders er med andre ord helt nede på jorden og super hipt på samme tid

IMG_7596

BETJENING

Du er ikke i tvivl om, at du er på burgerbar, for der er høflig selvbestilling ved kassen. Til gengæld bliver din mad så bragt ned til dig, så du kun behøver at rejse dig en enkelt gang. Konceptet passer perfekt til stedet; det uprætentiøst, men du føler alligevel, at det er noget lidt ekstra, når en af de smilende Sliders-piger stiller den stilfulde, sorte papirpose med burger og fritter foran dig. Du kan desuden hurtigt hive fat i dem, hvis du har brug for en kande guldøl mere. Så kommer de også ned med den og afregner med det samme.

IMG_7604

INTERIØR

Sliders er stilfuldt men casual indrettet med lange, rustikke spiseborde og bænke, hvor du har lyst til at blive og sludre, hvis ikke du sætter dig op på en høj barstol i en af de store vinduskarme med hvælvinger og udsigt over søerne og Dronning Louises bro. Du kan også sidde og spise ved det store, sorte piano midt i burgerbaren. Fælles for de 60 forskellige spisepladser er dog, at du kommer til at sidde så tæt, at du næsten ikke kan undgå, at falde i snak med din nabo – hvilket er vildt hyggeligt.

11137165_1117658091593466_882023154467445942_n

MENUKORT

En slider er en miniburger og på Sliders kan du vælge mellem ni forskellige slags. Du kan blandt andet vælge Triple Truffle Cheese med tre slagsoste, tre slags svampe og trøffelmayo, Big Poppa med brasseret gris i hvidvin, syltet rødkål, chili, æbler, ingefær og hvidløg eller en Ugly Duckling med braisseret ande- og kyllingebryst i sød chili, hoisinsauce, sukkerærter, forårsløg og peanuts (det var de tre, jeg smagte og jeg fortrød ikke en eneste af dem). Og så kan du vælge mellem to sideorders; fritter (med eller uden guld på) eller salat. De små sliders er geniale, så du kan smage på flere forskellige burgere på en gang. Desuden er størrelsen yderst tilpas, da hapserne er meget smagfulde. Det hele kan du skylle ned med både guldøl og milkshake. Verdensklasse!

1 slider koster 45 kr. og du får 3 stk. inkl. sideorder for 119 kr.

IMG_7608

TOILETTER

Toiletterne på Sliders er rene, pæne og enkle med en hilsen på spejlet, der får smilet frem på læben. For hvem synes ikke det er dejligt at få at vide, at “You look amazing”?

 

Mit besøg på Sliders var en fornøjelse. Jeg er vild med konceptet og især det faktum, at jeg kan spise flere forskellige burgere på en aften.

/Ditte aka. Burgerpigen