Søren Alling Sørensen | Københavnersnuden #110

1
348
søren alling sørensen

Ugens Københavnersnude har for ikke så lang tid siden beriget vores elskede Nørrebro med en bæredygtig butik – hvor alt er produceret med respekt for ressourcerne. Det er noget, vi kan lide, så vi giver Søren Alling Sørensen og hans butik, Res-Res, på Guldbergsgade ved Empire Bio et kæmpe bifald og mikrofonen, så vi kan lære lidt om, hvad han holder mest af i København – og hvad der kan gøres bedre:

Foto: Tom McKenzie

LC: Hvad arbejder du på for tiden? 
SAS: Jeg er selvstændig, hvilket betyder, at jeg arbejder med ting, som jeg virkelig holder af. Seneste påfund er en butik på Nørrebro, Res-Res, der kun sælger produkter, som er produceret med respekt for ressourcerne. Alt fra de mennesker og materialer, som går til det enkle produkt, skal være i orden. 

LC: Hvor bor du?
SAS: 2100 Østerbro

LC: Hvor går du tur?
SAS: Jeg bor lige ved Fælledparken, så turen fra den nordlige del af Fælledparken til Nørrebro, her kender jeg hvert et blad, og er på fornavn med hvert et egern og små fugle, som bor på den strækning. 

LC: Hvor drikker du kaffe?
SAS: Jeg hader kaffe, men elsker Chai Latte – ikke pulver men rigtig sort the med krydderier etc. Den bedste får du hos Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv eller Enghaveplads, den næst bedste i Reykjavik, kun 3 timer væk fra Kbh.

LC: Hvor spiser du?
SAS: Jeg spiser alt, men elsker velsmagende pastaretter. Hvis antallet af gange jeg spiser fra samme takeaway-sted tæller, så er der en klar vinder: Nino’s på Guldbergsgade <3 Er aldrig blevet skuffet over Bæst og deres tasting menu, elsker steder, hvor man får en masse forskellige ting, og her tæller halvsløje buffeter ikke! Papirøen er samme princip: mange forskellige muligheder = en glad mave 🙂

LC: Hvor fester du?
SAS: Fest, hmmmmm, har altid været typen, der værdsætter de private fester mere end det der med at gå ud, og da jeg ikke drikker alkohol, så er det steder, der har formået at lave gode alkoholfrie drinks eller har gode gingerbeers.  

LC: Hvor inspireres du?
SAS: Der, hvor der er mennesker, jeg ikke kender. Jeg bliver altid så glad i låget, når jeg møder kreative og innovative originaler, der har gang i et eller andet snævert, som formår at gøre det til en levevej eller blot have det som en semi levevej. Disse typer kan man møde alle steder i København.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København? 
SAS: Byen har alt for mange steder til, at jeg kan vælge et sted, hvis jeg må vælge to, så er det bestemt Fisketorvet og Fields….. Ha ha ha ….

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
SAS: Jeg kan føle mig forelsket i København hver dag på min cykel igennem byen. I dag var det på Nørrebro på vej til min nye butik. Helt teenageforelsket bliver jeg, når jeg har min kæreste og vores søn på 1 år med rundt i byen – samtidig har man far-kasketten på, og alle andre er potentielle psykopater, så det bliver ofte en love/hate tur.

LC: Hvad er dit bedste minde om København? 
SAS: Jeg gar før dummet mig ved at udtrykke mig om, hvad mine bedste minder er, så denne gang er det 200% inklusiv min kæreste, ha ha.. 17 juli 2015, den royale fødestue på Riget, resten giver sig selv. Det er mega kliche og en kæmpe shout out til Karin, verdens sejeste person/jordmoder <3

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
SAS: Kommer man ude fra, så vær ikke bange for at cykle.. Det er den bedste måde at opleve byen på. Er man fra Byen, se op og smil til en fremmed, løft hatten og hils på den nabo du ikke kender, hjælp en person som lige har tabt sin dagligvarer, min bedste oplevelse er at lærer noget af en jeg ikke kender.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
SAS: IMØDEKOMMENDHED…..

LC: Dit soundtrack til byen?
SAS: Vi var så heldige at have AyOwA og Rest in Beats til vores åbning, og de fortjener i den grad noget credit. Shit de var alt for skønne <3  Ellers kan jeg fordøje det meste musik.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Søren. Vi glæder os til at kigge forbi den nye butik på Nørrebro og shoppe med god samvittighed.

GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.

1 COMMENT

Comments are closed.