Søren Kallsbøl | Københavnersnuden #156

0
368
Søren Kallsbøl
Lad os præsentere Ugens Københavnersnude: Søren Kallsbøl arbejder til daglig som publisher GL Music og har fingrene dybt nede i, hvad der rør sig på den danske upcoming musikscene. Eksempelvis mener han, at du skal lægge mærke til det nye stjernefrø, Frederik Leopold, der netop er signet på Warner – og så har han masser af lækre tip til det gode liv i København.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
SK:
Jeg arbejder som publisher på GL Music. Jeg repræsenterer en masse sangskrivere og sætter dem sammen med artister/andre sangskrivere/producere. Så man kan sige, at jeg hjælper dem med at køre deres forretning (primært internationalt).
En anden ting, som jeg sidder med til daglig, er artistprojektet ”Boye & Sigvardt”, som jeg agerer manager for.
Ved siden af går jeg på ”Royalties”, som er et 1års forløb med en samling af unge upcoming iværksættere i musikbranchen. Et forløb med sindssygt fede og spændende mennesker!

LC: Hvor bor du?
SK:
2 tusinde, FRB!

LC: Hvor går du tur?
SK:
Jeg går normalt bare efter min kæreste, så det er lidt forskelligt. Hovedsageligt er det dog rundt omkring på Frederiksberg. En gåtur på Nørrebro er dog også altid en sikker vinder!

LC: Hvor drikker du kaffe?
SK:
Jeg må ærligt indrømme, at Peter Larsens Kaffe, som er at finde i Kvickly, er en klar favorit. Det smager godt og koster under halvdelen af ’normal’ cafékaffe. Jeg bestiller næsten altid to-go, så selve omgivelserne er ikke så vigtige for mig. Jeg kan jo altid tage min kaffe med på en gåtur til et smukt og idyllisk sted! Win-win.

LC: Hvor spiser du?
SK:
Det er meget forskelligt. Jeg spiser næsten aldrig samme sted to gange. Et sted, jeg dog helt sikkert vender tilbage til, er Steak Royal på Regnbuepladsen.

LC: Hvor fester du?
SK:
I forbindelse med mit arbejde kommer jeg rundt mange steder. Jeg drages dog af stemningen og menneskerne omkring mig, så jeg har på den måde ikke et stamsted. Derfor foretrækker jeg også gode lejlighedsfester. Det er altid sjovt!

LC: Hvor inspireres du?
SK:
På arbejde, i bussen. Inspirationen kan egentlig komme til mig hvor som helst, når som helst, men især når jeg befinder mig sammen med kreative mennesker og/eller i et kreativt miljø.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
SK:
Frederiksberg have pga. det mægtige slot på toppen! Det ser både møgfedt ud nede foran og oppe ved siden af. Jeg har dog også en stor kærlighed til Københavns kanaler!

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
SK:
Christianshavn! En lille tur rundt, og så er man mættet med en masse nye indtryk. Den måde, gammelt og nyt fusionerer, er smukt og fortæller en historie i sig selv.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
SK:
Der er mange! Noget af det bedste, som jeg forbinder med København, det er, når solen titter frem for første gang i marts-april. Byen får et helt andet liv, som man virkelig kan mærke. Ikke at København er et surt sted at være om vinteren, men for dælen hvor er København og sommeren bare et godt match!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
SK:
København er mere end et sted. Grib en cykel og tag rundt i hele byen. Alle de forskellige subkulturer i forskellige områder er med til at gøre København, hvad det er i dag – fantastisk!

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
SK:
Tålmodighed i morgentrafikken!

LC: Dit soundtrack til byen?
SK:
Lost Frequencies & Netsky – Here With You. Et nummer jeg hører meget for tiden, som jeg også er så heldig at repræsentere i Skandinavien igennem mit arbejde!

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Søren!

GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.