Christoffer Glud Grønlund | Københavnersnuden #3

0
337

Christoffer Glud Grønlund har efterhånden mange års erfaring som event-mager i Københavns natteliv. Han startede for fem år siden festkonceptet, HUSH HUSH, som leverede lækre og elegante fester, ikke kun i København men også i San Diego, Seoul og London. I dag sørger han for, at Toldboden hver weekend får en hel del københavneres weekend til at flyve, når baren åbner op for nattelivets bedste fester.

Christoffer er en nær og kær ven af bloggen, og vi er super glade for, at han her vil dele sit København med os:

christoffer grønlund
Fotograf: Dennis Møller

LC:  Hvor bor du?
CGG: Jeg bor i en dejlig 2’er i Valby, som jeg flyttede ind i da jeg kom hjem fra et semester i Korea.

LC: Hvor går du tur? 
CGG: Når det sker, så nyder jeg naturen omkring Damhussøen.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CGG: Når det skal være helt vildt lækkert (og lidt nørdet), så er det hos Kent Kaffe Laboratorium i Nørre Farimagsgade – ellers gør min Nespresso-maskine det også godt.

LC: Hvor spiser du? 
CGG: Retour gør det virkelig godt, men med fare for at virke narcissistisk, så leverer køkkenet på Toldboden også virkelig lækre retter.

LC: Hvor fester du?
CGG: Jeg fester, når jeg arbejder – bare uden alkohol. Men når jeg ikke er på Toldboden, så nyder jeg virkelig steder som TS Bar, Ruby og 1105 – det skal være lækkert, men med en afslappet attitude og atmosfære, og det leverer de steder på hver deres måde.

LC: Hvor inspireres du?
CGG: Jeg inspireres generelt i udlandet. Jeg elsker at rejse, og det er vigtigt for mig at suge til mig, når jeg er væk. Særligt mine rejser i Asien har påvirket mig meget, mens Ibiza stadig sætter standarden for party life rundt om i verden.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CGG: Mit yndlingssted er der, hvor jeg forsvinder. Hvor jeg ikke længere tænker over, hvad jeg skal, hvor jeg er, og hvad jeg nu skal nå i morgen. Det er mit yndlingssted – og det kan både være på cyklen ved siden af Søerne, som det kan være på Nørrebro Teater.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CGG: Jeg bliver generelt forelsket i København om sommeren. Solen står højt, alle smiler, er glade og deler ud af deres åbenlyse glæde – københavnerne er et helt andet folkefærd om sommeren.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CGG: Der er mange fantastiske minder fra København! Ét af dem var til RAW i Silo52, hvor solen stod op over gården, og fuldstændigt oplyste flere tusinde mennesker, som bare blev ved med at feste. Det var magisk.

Vi er tilbage med et nyt ’Søndags-interview’ om en uge med endnu en sej og inspirerende københavner. Tak, Christoffer, for at dele lidt af dit København.

KH Anne & Louise