Stadig byens bedste is …

by 17/04/2014

Jeg har skrevet om det før. Men jeg gør det igen! For det er rigtigt! Og i går skete det endelig. Jeg kom af sted til Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé og fik ÅRETS FØRSTE YNDLINGSIS! Pistacie, lakrids og så hjemmelavet hindbærguf på toppen! Lyder det godt? Jeg LOVER jer for, at det var himmelsk. Lige præcis så himmelsk, som det altid har været. Frederiksberg Chokolade har altså (stadig) byens bedste is – hvis I spørger mig! Og når solen slår hul i skydækket i løbet af påsken, kan jeg absolut kun anbefale alle jer at skynde jer hen til Frederiksberg Allé og selv prøve at smage en lille bid af himlen! Ja!

Byens bedste is

Byens bedste is

Kærlig hilsen – og god påske!
Anne

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.