tirsdag, december 6, 2022
HomeBydeleFrederiksbergStadig byens bedste is ...

Stadig byens bedste is …

Jeg har skrevet om det før. Men jeg gør det igen! For det er rigtigt! Og i går skete det endelig. Jeg kom af sted til Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé og fik ÅRETS FØRSTE YNDLINGSIS! Pistacie, lakrids og så hjemmelavet hindbærguf på toppen! Lyder det godt? Jeg LOVER jer for, at det var himmelsk. Lige præcis så himmelsk, som det altid har været. Frederiksberg Chokolade har altså (stadig) byens bedste is – hvis I spørger mig! Og når solen slår hul i skydækket i løbet af påsken, kan jeg absolut kun anbefale alle jer at skynde jer hen til Frederiksberg Allé og selv prøve at smage en lille bid af himlen! Ja!

Byens bedste is
Byens bedste is

Kærlig hilsen – og god påske!
Anne

Previous articleForårsstemning
Next articleVores weekend – uge 16
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste