Tårnet på Christiansborg byder nu på takeaway

0
438
Tårnet
Meyers i Tårnet på toppen af Christiansborg indfører nu takeaway på deres berømte smørrebrød. Tiltaget kommer lige i kølvandet på en række virkelig gode anmeldelser, blandt andet af Ole Troelsø i Børsen, der skrev om hønsesalaten i restauranten: “En hønsesalat så fin og elegant som en ung, adræt agerhøne i livlig flugt.”

Smørrebrød er yderst populært i disse dage, hvor den klassiske åbne sandwich har fået et ansigtsløft og en gourmetficering. Da Meyers åbnede restaurant i Tårnet 1. oktober 2019 var det netop også med fokus på klassiske smørrebrød, blot i en nyfortolkning – som binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing. Og nu er tiden kommet til at tilbyde takeaway – til hele Sjælland!

Siden Meyers i fjor åbnede i Tårnet, har de fra gæster såvel som anmeldere oplevet fantastisk respons på deres højtbelagte smørrebrød, skabt af den unge, talentfulde køkkenchef, Maria Junker. Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle. Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.

Selvsamme hønsesalat flyver i front for et appetitvækkende udvalg af smørrebrød fra Meyers i Tårnet, der nu kan fås som take-away. Det gælder både på kontoret, til festlige stunder eller i weekenden, når der skal kræses lidt ekstra om frokosten for familie og venner derhjemme. 

Der vælges tre stykker smørrebrød per person, og de højbelagte stykker kan bringes til døren eller afhentes fra onsdag-søndag. Prisen 195 kr. for tre selvvalgte stykker, eller 175 for køkkenchefens tre uspecificerede stykker. En fænomenal pris taget i betragtning, at et enkelt stykke smørrebrød normalt koster mellem 105 og 145 kr. i restauranten – men så får man selvfølgelig også en fænomenal udsigt over kongens København med i købet. 

Takeaway fra Meyers i Tårnet:
RØGET LAKS med æggecreme, syltede skalotteløg, smilende æg, kartoffelchips og karse
RIMMET TORSK med purløgsmayonnaise, glaskål syltet med æblemost, grønne æbler og dildchips
KARTOFFEL med dildmayonnaise, syltede løg, høost, frisée og sprøde løg
LETBAGT GULEROD med marineret spidskål, løvstikke, sylt, røgede mandler og vesterhavsost
HØNSESALAT med syltede bøgehatte, selleri, grønne æbler, bladselleri og bacon
ROASTBEEF med estragonmayonnaise, syltede rødløg, grønne tomater, gulerod og kartoffelchips 

Se hele den nye takeaway-menu fra Meyers i Tårnet nederst, og læs mere om vores højtflyvende restaurant på Slotsholmen via dette link.

Praktisk: 

  • Smørrebrødet skal bestilles to dage i forvejen, og kan afhentes eller leveres.
  • Der bestilles på mail chra@meyers.dk eller via kontaktformularen på Meyers i Tårnets hjemmeside.
  • Der kan leveres på hele Sjælland mod betaling.