Tim Driver | Københavnersnuden #48

0
274

Det er ikke sikkert, at du kender ham, men det burde du måske i grunden. Tim Driver er navnet, og han står bag bas-kollektivet OHOI, det kæmpestore bas-event ‘Bas Under Buen’, og var medstifter af det legendariske elektroniske event, RAW! Tim er en ægte københavner-connaisseur, og vi er super glade for at få hans københavner-lækkerier ned på skrift! (Foto: Flemming Bo Jensen)

LC Hvor bor du?
TD: Som en rigtig Københavnersnude, siger jeg selvfølgelig Riget i midten… Frederiksberg!

LC: Hvor går du tur?
TD: Over hele Frederiksberg og brokvartererne. No shit, jeg går rigtig meget!

LC: Hvor drikker du kaffe?
TD: Det hænder at jeg sætter mig ned på Bertel på Falkoner Allé for arbejde lidt ude af hjemmet.

LC: Hvor spiser du?
TD: London Pub. Hver dag!

LC: Hvor fester du?
TD: Lad os bare sige at Jolene i Kødbyen modtager en del af mit gå-i-byen budget. Og så er Byhaven i Pumpehuset også et genialt sted at hænge ud disse sommeraftener.

LC: Hvor inspireres du?
TD: Bare at gå rundt i byen og iagttage de mange specielle miljøer København byder på er ret så fedt. Gerne om aftenen.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
TD: Svømmehalskvarteret.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
TD: Sidst jeg fløj indover byen og landede i lufthavnen, eller kørt ind med toget mod Hovedbanen… Ude godt, men hjemme bedst. Simpelt!

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
TD: Ah, der er mange. Udover et utal af fester og musikarrangementer OHOI! har stået bag, er det nogle af alle de steder der er forsvundet og erstattet af intetsigende middelmådig arkitektur, og som gav byen en særlig atmosfære. Silo52, området omkring Fisketorvet og flere i den dur. Selvfølgelig må der godt ske noget nyt rundt omkring, men hvor ville det dog være rart, hvis ikke stort set alt nybyggeri var så ideforladt.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
TD: Ta’ dine sko på og gå! Så kommer oplevelserne af sig selv.

LC: Dit perfekte soundtrack til København? 
TD: Arbejdsskadet som jeg er, ligger der sgu gode københavnerminder i alle de gamle OHOI! specials. Har man været med på turen siden 2002, kan der nikkes genkendende til en del www.soundcloud.com/ohoidk/sets/ohoi-specials

Tusind tak fordi, du ville dele dit København med os, Tim. 

Og til dig, kære læser, RAW er tilbage – større end nogensinde! Der er masser af information at finde på RAWs fb-event lige her! GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.