VORES PROGRAM – TRAILERPARK

0
318

På torsdag skal vi til det igen – Københavns bedste og mest innovative kunst- og musikfestival. Vi har kigget musikprogrammet igennem og kommer her med vores anbefalinger (det har været EKSTREMT svært at vælge ud):

TORSDAG

21:45 RANGLEKLODS
Vi så dem på Roskilde i en bagende hede, hvor solen stegte vores skuldre, men vi var ligeglade, for Rangleklods er ikke kun dygtige live, de er også super underholdende.

22.30 SILVANA IMAM
Svensk hardcore rapper, der angiveligt vil starte en revolution til denne koncert. Det ville være ærgerligt at gå glip af den. Og hende.

23.30 LUST FOR YOUTH
Vi skal danse forrest til de karakteristiske keyboardtoner, når dansk/svenske Lust for Youth spiller Illume.

00:45 AV AV AV
Av, av, av for nogle pæne gutter! Meget begejstrede vi var allerede sidste år i oktober til Sound of Copenhagen Live. Missede dem desværre på Roskilde Festival, men nu skal festen holdes, også selvom arbejdet kalder fredag morgen. I øvrigt kalder Trailerpark selv Av Av Av for ‘supergruppe’. Ja ja.

avavav

 

FREDAG

18:30 WHYTE
Et band vi kun kender på grund af Soundvenue, som virkelig forstår at pushe få kunstnere fuldstændig hæmningsløst. Vi kan rigtig godt lide soft porn, så derfor skal vi opleve Whyte.

20:00 IRAH
Kender dem ikke, men de kommer fra Tambourhinoceros, og de laver alternativ pop. Meget skal gå galt, hvis ikke dette bliver godt.

20:45 KWAMIE LIV
Superhypet dame, hvilket er fuldt fortjent. Det er nu, man skal se hende, inden det hele stikker af, og hun bliver allemandseje og dermed dømt ude af hipstercrowden.

22:30 BLAUE BLUME
Lidt irriterende, meget dragende. Vi bliver også fanget af denne unikke vokal, og vi kan altså ikke gøre for det, selvom det lidt er som at klø i et myggestik. Det er bare så dejligt.

00:15 TOMAS BARFOD
En gammel mand efterhånden, altså kun lidt ældre end os. Han er dygtig til det hele, og vi glæder os til at overgive os til ham og lade ham starte festen. Vi planlægger at have en white russian og en mand i hånden til denne koncert. (er der i øvrigt noget asiat over Tomas? Smuk mand)

01:30 NONSENS
Nogle gange får de en øretæve af anmelderne, men vi er så stjerne ligeglade, for på den her tid skal vi bare feste, og det skal Nonsens nok sørge for.

tomas-barfod

LØRDAG

18:30 KARL WILLIAM
Vi starter lørdagen lidt sent med den lækreste nougatstemme fra Jylland, Den Fantastiske Karl.

20:15 CANCER
Og så følsom rock fra to følsomme herrer. En koncert, hvor ingen behøver at sige noget, du skal bare lytte.

21:15 LORD SIVA / AMIN KARAMI
Her får vi et kæmpeproblem og må simpelthen dele os op. Jeg skal se Amin Karami, for ham er vi glade for hos LoveCopenhagen, men jeg har til gengæld heller ikke set Lord Siva endnu, og det bliver jeg nødt til at opleve. Kan man svinge frem og tilbage? Eller bare fra A til B. Så gør jeg det.

00:30 ELOQ
Er det ikke ham fra den der supergruppe? Jo, det her ham fra Av Av Av. Han kan også spille alene eller sammen med Kidd eller Mø. Og han hedder i virkeligheden August. Det var allerede ret mange ligegyldige grunde til at opleve ham. Den bedste er dog, at han er go’!

01:45 KASPER BJØRKE
Hvis alle i hele verden og ikke kun på Vesterbro så ud som Kasper Bjørke, ville verden være et smukkere sted. Den første plade, jeg købte elektronisk var med Bjørke, og det var STORT. Jeg tænker på det, hver gang jeg ser ham på Dyrehaven på Vesterbro. Denne lørdag skal jeg ikke se ham spise, men optræde, hvilket bliver et skridt i den rigtige retning.

03:30 OKAY FUNKY
Dem skal vi også se på Uhørt i næste uge, og vi har lige set dem til AOK Prisen, så hvorfor skal vi så se dem på Trailerpark? Det er fordi, det er de eneste, der spiller så sent.

KasperBjorke_by_LarsBahl_2landscape

Læs med i morgen, hvor vi snakker med holdet bag Trailerpark om årets festival.

/Louise

PS: I øvrigt glæder vi os også til Trailerpark I/O – festivalens teknologi-tiltag med masser af spændende oplæg:

io trailerpark