Tivoli afslører Danmarks største open air comedy-program

0
138
Eva Jin_Godkendt af Torben Plank_Tivoli
Eva Jin

Forbered dig på et sommerfyldt latterbrøl, når Tivoli lancerer Danmarks største open air comedy-program som en del af Tivoli Havefest. Med hele 39 komikere på plakaten garanteres der masser af gode grin og skarp humor, inden Fredagsrock går i gang. Programmet spænder bredt med både etablerede stjerner og nye talenter, som Ane Høgsberg, Thomas Warberg, Carsten Eskelund, Eva Jin og Lasse Rimmer, blandt mange andre. Men det er ikke kun comedy, du kan glæde dig til – Havefesten byder også på DJ’s, dans og to Fredagsrock-koncerter kl. 19 og 22.

Comedy-premiere den 7. juni

Premieren på comedy-programmet finder sted den 7. juni, hvor Dharshika Christopher, Troels Messmann og Michael Schøt sørger for lattermusklerne, før Mads Langer går på scenen til Fredagsrock kl. 22. Tivoli gentager dermed sidste års succes og skruer op for sommerens Fredagsrock med nogle af Danmarks sjoveste komikere. Så hvis du elsker skarpe punchlines, sommerstemning og god musik, skal dine sommerfredage helt sikkert tilbringes i Tivoli.

Stjernespækket line-up

Blandt årets comedy-navne finder du morskabs-mastodonter som Mark le Fêvre, Thomas Warberg, Eva Jin, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Michael Schøt og Ane Høgsberg. Disse rutinerede komikere har i årevis underholdt danskerne på TV, radio og live, og nu bringer de latterbølger til Tivoli hele sommeren.

Nye stjerneskud på comedy-himlen

Tivoli præsenterer også fremtidens comedy-stjerner som Clara Schøn, der kombinerer storytelling, punchlines og originale sange, Bjarke Charlie, der med emner som køn og seksualitet får folk til at grine af det, de normalt skændes om, og Anne Bakland fra Vendsyssel, hvis skarpe observationer trækker latterbrøl over hele landet, er på programmet. Det er blot et lille udpluk af de mange talenter, der skal få Tivoli til at genlyde af grin denne sommer.

Comedy-programmet kører hele sommeren i juni, juli og august, og du kan opleve det på scenen i Orangeriet ud mod Tivoli Søen kl. 20.30-21.30.

Comedy-programmet 2024

 

7. Juni:             Dharshika Christopher, Troels Messmann, Michael Schøt

14. juni:           Clara Schøn, Tjelle Vejrup, Simon Tang

21.juni:            Pelle Lundberg, Gritt Jakobsen, Mikkel Klint Thorius

28. juni:           Jefferson Bond, Abby Wambaugh, Conrad Molden

5. juli:               Molly Thornhill, Martin Nørgaard, Thomas Warberg

12. juli:             Simon Væver, Carsten Eskelund, Oliver Stanescu

19. juli:             Niclas Vingaard, Anne Bakland, Peter Werner

26. juli:             Bjarke Charlie, Daniel Lill, Lasse Rimmer

2. august:        Kasper Porsdal, Per Sodemann, Natasha Brock

9. august:        Niels Nielsen, Johnny Robertson, Mark le Fêvre

16. august:      Niels Flensborg, Eva Jin, Heino Hansen

23. august:      Stefan Wibling, Mads Holm, Ane Høgsberg

30. august:      Daniel Buch, Mikkel Rask, Phillip Devantier