Laura Emilie | Københavnersnuden #494

0
83
Laura Emilie

Ugens Københavnersnude er sangerinde Laura Emilie. Hendes nye single er et farvel til et år, der næsten slog hende ihjel. Laura Emilies single ”2023” er født af et år, som bød hende uhørt meget trods. Men med fighterviljen i den ene hånd og musikken i den anden er hun kommet igennem det og omfavner det nye år med kæmpe energi. ”2023” er en stærk, personlig popsang med en snert af 80’er inspiration tilsat historien om at rejse sig, når det ser allersværest ud. Mød Laura Emilies København her.

Foto: Isabell Marie Skjoldborg Zarp

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Laura Emilie (LE): Jeg er i gang med at gøre klar til udgivelse af min EP efter et travlt forår med singlerelease. Derudover er jeg i gang med at planlægge en turné i 2025, alt sammen ret spændende. Jeg glæder mig til fremtiden. 

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Laura Emilie (LE): Jeg bor ude på landet i Smørum, men jeg er vokset op i Lyngby med min mor og Nyhavn med min far.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
LE: Jeg bor lidt ude på landet og har en skov i baghaven, men da jeg boede i hjertet af København, gik jeg ture ved havneområdet omkring Langelinje og op og ned af Nyhavn.

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
LE: Nu er jeg på barsel, så pt drikker jeg kaffe alle de steder, hvor de har kaffe tilgængeligt, haha 🙂

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
LE: Det er en klassiker – men Sticks’n’Sushi har altid været min ting. 

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
LE: Jeg er som sagt på barsel lige nu, men jeg elsker altid en god cocktail og at danse på Zefside.

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
LE: Alle steder – man kan blive inspireret overalt. 

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
LE: Jeg boede i Nyhavn som barn sammen med min far og hans kone, så Nyhavn vækker altid barndomsminder.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LE: Da jeg var inde at finde min brudekjole hos Cph Bridal.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
LE: Der er mange og alt for mange til, at jeg kan nævne det hele. Minder både med familie og venner, som barn og som voksen. København har på mange måder været rammen om mit liv.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LE: Gå en tur med en latte i hånden inde i Kongens Have, det bliver ikke bedre. Haven er magisk.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
LE: God stemning mellem bilister og cyklister 🙂

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
LE: Det kommer an på dagen og anledningen. Gåtur ved vandet er mere chill og lounge, jeg er vild med f.eks. Teddy Swims. Byturen er mere good old Nik og Jay, Suspekt… den vej… Men fordi jeg har arbejdet så intenst med min egen kommende udgivelse hele det seneste år, så er det måske lidt ananas i egen juice, så for tiden bruger jeg mest mine gåture til at lytte på nye sange og mix.

Tusind tak, Laura Emilie, fordi du ville dele dit København med os.

Følg Laura Emilie på Instagram her.