Top 3 i Zoo

0
379
cof
Det handler om smag og præferencer indenfor cuteness, når man skal lave en top 3 over must see dyr i Zoo denne sommer. Dertil kommer, at der netop nu er flere forskellige nyfødte dyreunger, som på trods af deres miniputformat er store kandidater til at komme med. Ditte har taget pulsen på Zoo denne sommer og lavet en liste over de dyr, du ikke må gå glip af, når du besøger byens vildeste sted.
1. Flodhestene

Når kæmpedyr føder små unger, sprænger mit barometer for cuteness. Elefantflokken er tidligere i år blevet udvidet, og det samme skete for flodhestene i starten af juli. Netop nu øver den lille babyflodhest sig hver dag på det dybe vand sammen med sin mor fra omkring kl. 11 til 16, hvilket du kan se indefra flodhestehuset. Det er simpelthen noget af det sødeste, jeg længe har set!

2. De røde pandaer

Mens vi venter på, at de to pandaer fra Kina indtager deres nye anlæg der, hvor de gamle elefanthus lå, kan vi med fordel kigge på deres ræverøde fætre. De er faktisk nogle ret så arrige kræ, men på afstand er de røde pandaer übercute. Med deres nye løbegård, der går ud fra anlægget, kan du komme endnu tættere på dem, når de tøffer rundt på deres pelsede poter og kigger nysgerrigt ud med deres rød/hvide bamsefjæs. Hold dog øje med, om grene fra anlægget er ved at blive for lange, for de snedige banditter har brugt dem som flugtvej tidligere.

sdr

 3. Kænguruerne

Kænguruernes store, nye anlæg giver dig mulighed for at gå ind til dem og følge dem på helt tæt hold – og det er sjovt, når der pludseligt popper små ben eller hoveder ud af pungen på de mere eller mindre nybagte kængurumødre. Samtidig er kænguruen bare helt ubegribeligt fascinerende dyr med dens lange, stærke hale, store fødder og søde fjæs, og så er de ikke bange for at komme tæt på deres publikum.

cof

cof