Trashtag challenge og oprydning i København

0
282
Vi er i en tid lige nu, der er rigtig spændende. Der er kommet et helt andet syn på miljø og bæredygtighed og især den yngre generation baner vejen frem og tager action. Det er så imponerende og inspirerende at være vidne til. Vi er trætte af at snakke, vi vil se handling, og vi trækker gerne selv i arbejdstøjet for at gøre en forskel.

Alt det gode ved de sociale medier kommer derfor virkelig også til syne, når tendenser som #trashtag bryder frem i disse uger. Trashtag handler om, at man tager et billede af et område, hvor der er meget skrald. Så rydder man det hele op, og tager et billede af det efterfølgende. I en tid hvor der er så meget kritik af sociale medier, så er det her virkelig et bevis på, hvor fantastisk sociale medier også kan være.

Sidder du og bliver inspireret og har lyst til også at tage arbejdstøjet på, så er der rig mulighed for det. Der er nemlig flere begivenheder i København, som du kan deltage i, og der kommer løbende flere til. Se med her:

Trashtag København

Dette er blot et eksperiment indtil videre, for at se hvor mange der er interesserede i arrangementet. Derfor synes jeg helt klart, at du skal gå ind og melde dig til her.

HVORNÅR: 14. april kl. 12.00 HVOR: Info følger inde på arrangementet.

Ren kærlighed til Christianshavns Vold

For fjerde gang inviterer Miljøgruppen under Christianshavns Lokaludvalg og Miljøpunkt Indre by & Christianshavn til at rydde op på volden. Her inddeles alle i mindre grupper og får tildelt et område, hvor man skal samlet skrald. Dagen sluttes af med frokost og hygge. Læs mere her.

HVORNÅR: Lørdag d. 23. marts, kl. 10-14 HVOR: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34

Rene søer event

Vil du også være med til at sikre, at svanerne ved Dronning Louises Bro ikke skal bygge rede af plastikposer? Så kom med til dette arrangement, der afholdes af Miljøpunkt Indre By & Christianshavn i samarbejde med UngEnergi København, Kulturhuset Indre By og Cph Volunteers.

HVORNÅR: Mandag d. 25. marts, kl. 14-17  HVOR: Mødested: Kulturhuset Indre by.

Spred budskabet og ha’ en dejlig tirsdag!

/Nathalie