Tre år mere til Reffen!

0
364
Der er kun en måned til forår – en kort én af slagsen! Noget, vi kan se frem til, er, at Reffen åbner i slutnigen af marts. De har nemlig netop fået tre år mere af kommunen. Hurra!
Reffen

Af Louise Taarnhøj

Var du også en af dem, der nød kolde drinks, friskfanget fisk og saftige burgere til solnedgangen på Refshaleøen sidste sommer? Det populære madspot over for Langelinje har fået fornyet deres dispensation af Københavns Kommune, og det betyder, at vi de kommende tre år kan nyde sommeren på Reffen.

Vi spurgte dem, hvad de tænker om forlængelsen:

“Vi følger selvfølgelig løbende med i udviklingen, og vi havde derfor også forventet, at restriktionerne ville blive forlænget. Vi håber til gengæld ikke, at der er behov for at forlænge restriktionerne meget yderligere, så vi kan få lov til at åbne igen som planlagt i slutningen af marts 2021.”

Hvad kan man forvente de næste år?

“Jeg tror efterhånden, at vi alle har brug for at komme ud at opleve noget igen. I kan derfor bl.a. forvente liv og glade dage, iskolde drinks, nye madboder I kan gå på opdagelse i, fænomenal street food, fede udendørs og indendørs events og MEGET mere.”

Vi GLÆDER os til en festlig sommer på Reffen!