Ubegrænset yogatræning hver måned?

0
355
Det er, hvad du kan få via at abonnement hos Yogastream.dk. Jeg har testet sitet i nogle måneder og kan nu komme med mine pros and cons.

Indlæg er baseret på en gratis testperiode. 

Jeg har dyrket yoga on and off i over 15 år, og jeg elsker det. Jeg får en større kropsfornemmelse, en bedre holdning, bedre vejrtrækning, større ro i tankerne og en mere muskeldefineret krop.

Men de gange, jeg har været medlem af et yogacenter, er jeg bare ikke kommet af sted. Selv ikke, når jeg har haft et klippekort på 10 undervisninger, har jeg formået at bruge det op. Jeg er simpelthen blevet for bekvem ved, at jeg bare kan slå min yogamåtte ud derhjemme og komme i gang, når det passer mig.

Det kan dog være svært at finde undervisninger online, som passer til mit temperament, og hvor jeg har lyst til at se underviseren igen og igen.

I kender måske Adrienne, den amerikanske kvinde, som er både dygtig, hyggelig og virkelig god til at forklare, hvad man skal gøre. Det er nemlig det, en god instruktør skal kunne: Hun skal selv være virkelig dygtig, men hun skal også kunne sætte sig ind i, hvilke udfordringer en nybegynder har.

Den slags undervisning, som jeg købte mig til hos Adrienne, får jeg hos Yogastream – her får jeg bare langt flere undervisere og undervisninger at vælge imellem. Det er af høj kvalitet, og det er behagelige undervisere.

Det eneste minus er, at de jo naturligvis ikke kan rette dig, når du gør noget forkert. Så hvis du er virkelig grøn ud i yoga-genren, skal du nok ikke starte her. Men hvis du som mig har modtaget undervisning mange gange og egentlig bare har lyst til, at der er en, der guider dig og fortæller dig, hvad du skal gøre (så du ikke føler, at du er færdig med træningen efter 11 minutter), så er det her for dig.

Yogastream.dk koster 129 kr. om måneden – altså blot lidt mere end Netflix.