UHØRT Festival 2022 – 10 års jubilæum

0
362

Du kan igen opleve landets nyeste artister på UHØRT Festival fra den 18.-20. august – og denne gang kan festivalen også fejre 10 års jubilæum. Det endelige line-up er klar, og det samme er programmet, og nu skal du bare glæde dig til at opleve 3 dage med 42 af landets nyeste og mest talentfulde kunstnere på 3 scener i gården ved KPH Volume og CPH Skatepark.

Af Louise Bro 
Vi begynder desværre at nærme os slutningen af festivalsæsonen, men sikke en sæson det har været. Og denne weekend den 18.-20. august står den på en af sommerens sidste, men også bedste festivaler (i hvert fald hvis du spørger os) nemlig UHØRT Festival.
Den er måske ikke en af de store, men den har på kun et årti formået at slå sig fast som en vigtigste festivaler for den allernyeste musik.

Det allernyeste musik

UHØRT er festivalen, hvor de uhørte kunstnere har mulighed for at blive hørt, og hvor du har mulighed for at opleve alt det nyeste musik, før det for alvor slår igennem. UHØRT er ikke festivalen, hvor du tager hen for at opleve alle de kunstenere, du allerede kender. Det er festivalen, hvor du bliver overrasket og finder din nye yndlingsmusik.
Musikken strækker sig fra indierock, metal og folk til electronica, hiphop, pop og R&B, så du kan helt sikkert finde noget for din smag. Og det er ikke bare tilfældige kunstnere, du finder på de 3 scener. Det er 42 artister og bands, som har ansøgt og er blevet udvalgt af UHØRTs lytteudvalg, der består af en række relevante musikbranche- og mediefolk.
Spillelisten er klar til årets UHØRT Festival, og du kan læse mere om de 42 forskellige kunstnere og det endelige line-up lige her.

10 års jubilæum

Selvom UHØRT Festival i år kan fejre 10 års jubilæum, så er det kun ganske få år siden, at festivalen rykkede ind i gården ved KPH Volume og CPH Skatepark. Det her er ikke et stort område, men de rå omgivelser er perfekte for festivalen, og med 42 kunstnere fordelt på 3 scener og 3 dage, så når du ikke at kede dig mellem koncerterne.

Der er hele tiden noget at opleve, og så er der naturligvis også barer og foodtrucks, så du kan tanke op, når tørsten og sulten melder sig mellem koncerterne.

UHØRT Festival finder sted d. 18.-20. august i gården ved CPH Skatepark/KPH Volume på Enghavevej i København. En partoutbillet koster 395 kr. og en endagsbillet koster 195 kr. og du finder billetterne til UHØRT 2022 lige her.

Vi kan vist ikke helt prale af, at have været med på UHØRT Festival i alle 10 år, men det er lige ved – og derfor kan vi på det varmeste anbefale dig at tage af sted.