Unicorns & Rainbows: Lyserøde øko-marengs i Studiestræde

0
373

I Studestræde er der denne sommer åbnet et nyt økologisk is-koncept, der giver marengs en stilfuld opgradering og har som mål at skabe is-kreationer. Stedet er fuldstændig magisk – helt lyserødt og dinner-agtigt. Det hedder Unicorns & Rainbows, og det bliver dit nye glimmer-paradis i pink.

I sidste måned åbnede dørene i et spritnyt is- og marengs-studio i Studiestræde 16 i København. Unicorns & Rainbows, som butikken hedder, har udviklet deres egen is og en række forskellige marengs, som hylder den gode smag og udfordrer sanserne i større og mindre grad.

Isen er økologisk og uden tilsætningsstoffer og kommer i blot to versioner – en flødeis og en sorbet. De to isvarianter er skabt til netop at fungere perfekt sammen med de forskellige typer marengs. Er man fx glad for lakrids og rabarber, kan man krydre sin Unicorns & Rainbows-is med netop disse marengs.

De håndlavede marengs bages hver dag og kommer i mange forskellige versioner. Inspirationen til de enkelte marengs hentes i årstiderne og gennem eksperimentering med smag og udtryk. Der er et fast sortiment som bl.a. består af klassikere som lakrids, citron, rabarber/jordbær, hindbær og kirsebær. Andre mere innovative og udfordrende varianter som fx yuso og passionsfrugt, karamel og salt, syren, viol, chokolade og chili, hvid chokolade og basilikum lanceres drypvis som Limited Editions med fokus på at tilbyde københavnerne og byens turister en ny smagfuld oplevelse – og for at udfordre status quo.

”Alle danskere såvel som turister kender marengskys. Vi synes dog i den grad, at marengs, som vi kender dem, havde brug for en opgradering af en anden verden,” fortæller Charlotte Sejersen Orland, der er kreativ chef og partner, og tilføjer: ”Marengs er et sjovt og kreativt produkt i sit udgangspunkt. Det er så enkelt og kan alligevel varieres i det uendelige. Hos os er både smag, tekstur og stil i højsæde, så det giver en helhedsoplevelse at besøge os i vores studio.”

Små mesterværker skabt til Instagram

Den lyserøde smagfulde indretning, hvor de enkelte marengs er ophøjet til små juveler, understreger netop, at Unicorns & Rainbows skal være en totaloplevelse.

”Hos Unicorns & Rainbows styles hver eneste is-kreation med det fokus at give vores kunder en unik oplevelse, som rækker videre end blot den gode smag. Vi ved, at vores målgruppe, der særligt er piger, lægger lige stor vægt på smag og oplevelse – og derfor er vores is-stylister trænet til at skabe et lille mesterværk hver eneste gang. Til dette anvendes fx spiselige blomster, guldstøv og meget andet,” forklarer Charlotte Sejersen Orland.

Der vil løbende blive arbejdet på at skabe nye, spændende kreationer, som kan udfordre alle sanserne. Vi har som dedikeret mål at give vores kunder en særlig oplevelse, som skaber smil og glæde. Hvis vi gør det godt, ender de små mesterværker måske endda på Instagram, Pinterest og lignende, og det vil jo være stor tilfredsstillelse for Unicorns & Rainbows,” lyder det fra Charlotte Sejersen Orland.

 

 

 

 

Unicorns & Rainbows
Studiestræde 16, 1455 København K.
Åbent fra kl. 11 og så længe der er kunder, onsdag-søndag
Instagram: https://www.instagram.com/sweetunicornkiss/