Vi tester: Nytårsmenu 2018

0
455
Vi kan allerede nu løfte sløret for årets nytårsaften: Det bliver en fest! I går tog vi nemlig forskud på glæderne, da vi testede Fransk Spiseshus‘ nytårsmenu, som kan bestilles på deres hjemmeside. Kom med en tur til middag hos LoveCPH.

Vi blev i december måned kontaktet af Fransk Spisehus, som ville høre, om vi kunne tænke os at anmelde deres nytårsmenu. Ingen problemer, tænkte vi, vi har nemlig selv ikke helt fundet ud af, hvad vi vil spise til vores nytårsaften. Og i går løb pre-middagen så af stablen hjemme hos Nathalie.

Om nytårsmenuen skriver Fransk Spisehus.dk på deres hjemmeside:

Hos Fransk Spisehus kan du bestille en lækker nytårsmenu ud af huset, hvor der er kræset for detaljerne og smagssammensætningen. Vores nytårsmenu catering består udelukkende af friske og velsmagende råvarer, der med fransk islæt skaber en delikat gourmetoplevelse til nytår.

Og det lyder jo lækkert, især når man ser på, hvad nytårsmenuen står på – torsk, jomfruhummerbisque, kalvemørbrad med bl.a. pommes anna samt blødende chokoladekage med is til dessert. Men kan de leve op til, hvad de lover på skrift?

Vores svar: helt sikkert!
Det var smagfuldt, lækkert, nemt at anrette og endnu nemmere at tilberede. Jomfruhummerbisquen havde utrolig meget smag og den fyldige torskesouffle samt sprøde jordskokkechips passede godt til den.

Kalvemørbraden gav vi lige et svits på panden og et kvarters tid i ovnen samt med kartoflerne og svampene, og den var mør og nærmest til at rive fra hinanden. Og den blødene chokoladekage med den friske bærkompot og cremede is var en skøn afslutning.

Nytårsmenuen er pakket og klar, så du kun skal varme og anrette retterne, og det er altså enormt nemt, så selvom du ikke er ferm i et køkken, så kan det ikke gå galt. Med menuen følger der nemlig også et kyndig vejledning til, hvordan de tre retter skal tilberedes, og det kræver ikke andet end en ovn og et par gryder. Menuen koster 425 kr. per kuvert, og selvom det er i den dyre ende ift. andre alternativer, så er det super lækkert, og du får tid til at feste igennem og nyde aftenen istedet for at stå i køkkenet hele aftenen.

Godt nytår!

Link til Fransk Spisehus.