Vinbarer på Frederiksberg

3
456
Jeg elsker Frederiksberg, og jeg sat mig for at lave en oversigt over bydelens forskellige tilbud, da den rummer meget mere, end man lige går og tror. Jeg gik igang for et par uger siden, hvor jeg undersøgte cocktails på Frederiksberg, og nu er turen kommet til vinbarer på Frederiksberg. Læs med her og få måske inspiration til din næste aften ude på altid fantastiske Frederiksberg:

Mit første indlæg omkring cocktails på Frederiksberg kom sig egentlig af, at selvom jeg bor på Frederiksberg, så drøner jeg ofte til andre bydele, når jeg skal drikke cocktails, og det var egentlig ærgerligt, når jeg ved, at der er op til flere skønne steder tæt på mig.   Min konklusion var dog, efter jeg havde gjort min research, at der godt kunne komme nogle flere steder, da Frederiksberg ikke bugner af cocktailbarer, som andre bydele gør. Men det åbnede alligevel mine øjne, og jeg har prøvet flere steder tæt på mig siden, jeg skrev indlægget. Læs det her.

Nu er turen kommet til vinbarer, og hvis du som mig savner et overblik over hvilke steder, du kan finde på Frederiksberg, så kig med her:

VINBODEGAEN

Vinbodegaen har den perfekte beliggenhed med Frederiksberg Have rundt om hjørnet, og bag stedet står Kenn Husted, som har skabt successer som Falernum og PatePaté , og han har et enormt kendskab til vin efter sine mange rejser. Stedet er for ægte vinkendere, men også bare for jer som vil lære lidt mere omkring vin og have en hyggelig aften. Se det meget udførlige vinkort her.

Adresse: Smallegade 39, 2000 Frederiksberg

CORK VINBAR

Cork vinbar på Frederiksberg blev en realitet, da tre herrer mente, at denne bydel manglede en rigtig god vinbar. Det er vi glade for her på Frederiksberg, da det er en vinbar, hvor alle kan komme, og så er omgivelserne hyggelige og moderne. De tre ejere, Oliver Kjærulff, Martin Clement og Christian Wad, har indrettet stedet med lange borde, der gør, at folk kan falde i snak med andre gæster, hvis de skulle have lyst. Her kan du også få en bid mad, og menuen ændrer sig efter årstiden. Et hyggeligt sted der er perfekt til et glas vin efter fyraften eller en hyggelig aften ude. Se vinkortet her.

Adresse: Henrik Steffens Vej 2, 1866 Frederiksberg

LUNDGREN V.I.P

Jeg har faktisk kun været på Lundgrens i Bagerstræde, men da jeg så, at de havde åbnet endnu et sted på Nordre Fasanvej, måtte jeg tage derind. Jeg havde den bedste aften i selskab med nogle veninder, hvor vi fik spændende historier omkring de forskellige vine, mens vi nød deres luksustapas. Et virkelig hyggeligt, uformelt sted med en god atmosfære.

Adresse: Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg


SANS SOUCI

På hjørnet af Madvigs Allé og Gammel Kongevej ligger et efterhånden ikonisk sted – Sans Souci. Stedet ejes af Dorte Bülow og hendes nu afdøde mand Preben, og han havde en forkærlighed for franske bistroer og sammen med Dorthes omsorg for gæsterne skabte de et sted, som efterhånden er stamsted for mange. Er du heldig, så ser du en kendt skuespiller eller kunstner, da mange holder til her. Udover skøn mad så er det også en vinstue, og her er der rig mulighed for at nyde et godt glas vin, mens du observerer hjertet af Frederiksberg og livet omkring.

Adresse: Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg C

 

Henckell

Henckell ligger ikke mindre end 2 steder på Gammel Kongevej – nr. 108 og nr. 124, og hvor den første er mindre og god til frokost og smoothies, så er der mere plads på nr. 124, hvor der også serveres drinks og vin. I nr. 124 lukker de også først kl. 23 om fredagen modsat kl. 20.00, så det er perfekt inden en bytur eller bare efter arbejde fx. Her serveres der også tapas, som kan nydes til et koldt glas rosé til sommer! Count me in!

Adresse: Gammel Kongevej 108, 1850 Frederiksberg C og Gammel Kongevej 124, 1850 Frederiksberg C

 

Jeg håber, at du blev inspireret og fik nogle ideer til næste gang, du skal ud og nyde et glas vin på Frederiksberg! Hvis du synes, at der er et sted, som jeg har glemt, så smid endelig en kommentar til indlægget.

Rigtig god aften.

/Nathalie

 

3 COMMENTS

Comments are closed.