Weekend brunch på Seaside Toldboden

0
251

I weekenden den 10. og 11. marts lancerer Seaside Toldboden deres nye brunch koncept. Her kan du se frem til klassiske brunchretter og argentinske specialiteter, som køkkencheferne Juan og Daniel fra Patagonia Grill vil trylle frem. Vi var forbi til en snigpremiere og her kan du læse lidt om en søndag på Seaside Toldboden.

 

Af Louise Bro

INVITERET | Jeg må indrømme, at jeg troede brunch var død. Jeg kan i hvert fald ikke mindes, hvornår jeg sidst mødtes med nogen til brunch i en weekend. Ikke fordi jeg har noget imod brunch overhovedet. Men jeg fik nok en mindre overdosis af overfyldte brunch-tallerkener og dårlig kaffe. Jeg havde ganske enkelt glemt, hvor godt en god brunch kan være, og hvor hyggeligt det er, at sidde et par timer en søndag og nyde weekend, med lækker mad, god kaffe – og en lille glas bobler.

Det var nogenlunde sådan det var, den solberigede søndag, hvor vi var inviteret til snigpremiere på Seaside Toldbodens nye brunch koncept.

Brunch med argentinsk twist

Brunchen på Seaside er en buffet og byder på 10 klassiske brunchretter og 10 argentinske specialiteter. Den argentinske inspiration kommer fra køkkencheferne Juan og Daniel fra Patagonia Grill, som står klar med nye smagsoplevelser, der gør denne her brunch lidt mere interessant. Navnet “Patagonia Grill”er inspireret af den simple mad fra Patagonia med kød tilberedt over åben ild. Og det er også sådan de argentiske brnuch retter bliver tilberedt, over grill. De bruger kun de friskeste råvarer, og derfor vil retterne ændre sig efter sæson og udvalget af råvarer.

Brunchbuffetten har lidt af det hele, og lidt for enhver smag. Der er både klassiske retter som scrambled eggs, surdejsbrød pandekager, forskellige salater, laks, chorizo, forskellige oste, frugt og kager – og så er der naturligvis også argentinske specialiteter som barbacoa wraps og Black Angus cuvette, og medialunas. Alt på buffetten er hjemmelavet og frisklavet, så lad de ikke afskrække af, at det er en buffet, for det hele er friskt og delikat.

Bottomless brunch med havneudsigt

Man kan sige meget om Seaside Toldboden, og en af de ting mange sikkert vil fremhæve er udsigten over havnen. Den er svær at sige noget negativt om, og derfor kommer man helt automatisk ned i gear, når man sætter sig til rette på Toldboden. Og hvis det har været en hård uge og man mangler lidt ekstra for at komme helt ned i gear – eller gøre sunday til funday – så kan du også til brunchen få en Mimosa eller Bloody Mary.

Du kan også sagtens få kaffe, te og friskpressede juicer, og de har stort set det hele på menuen. Men hvis du er ekstra tørstig, så vil jeg anbefale dig at få en bottomless brunch. Seaside har sammensat forskellige drikkepakker, som kan tilkøbes til brunchen, og her kan du få alt fra hjemmelavede lemonader, friskpresset juice, iskaffe, cocktails, bobler og øl og kaffe. Når din brunch er bottomless, betyder det, at du kan drikke løs i de to timer din brunch varer.

Og det er faktisk ikke så tosset, og sammen med den fænomenale udsigt over Københavns Havn, så er en brunch på Seaside Toldboden en rigtig god måde at tilbringe en lørdag eller søndag. En klar anbefaling herfra.

Du kan booke bord til brunch på Seaside hver lørdag og søndag fra den 11. marts.

En brunchbuffet koster 335 kr. (2 timer)

Hvis du vil tillkøbe bottomless brunch starter drikkepakkerne fra 125 kr. for cava og prosecco.

LoveCopenhagen var inviteret til snigpremiere på Seaside Toldboden med henblik på at teste deres nye brunch koncept uden beregning for mad eller drikke.

Seaside Toldboden
Nordre Toldbod 18-24
1259 KBH K