ZOO – DET PERFEKTE DATINGSPOT

0
282
Kaffe om søerne? Mødes på en vinbar? Det plejer at være de to scenarier, som jeg forslår og møder op til, når jeg skal på date. Men i lørdags gjorde jeg noget helt andet; jeg tog i ZOO, hvilket skulle vise sig, at være det perfekte sted at mødes uformelt og lære hinanden bedre at kende.

“Altså, hvis du nu var et dyr, hvilket skulle det så være?” Spørgmålet kom helt naturligt, da jeg i lørdags var på date i ZOO. Det brød med det samme isen og gav stof til samtalen, der hurtigt blev både personlig og sjov. Jeg har egentlig aldrig overvejet at tage i ZOO på en date, men da muligheden bød sig, indså jeg med det samme, hvor genial ZOO er til dates; du kommer ikke til at sidde på en larmende café med dårlig akustik og halvt råbe “Hvaaad!?” efter hveranden sætning, og du løber ikke tør for samtaleemner, da dyrerne nok skal give dig masser at tale om.

IMG_9426.JPGIMG_9445.JPGIMG_9439.JPGIMG_9443.JPG
Dyr og dating

Ok. Det er måske ikke det fedeste at tage i ZOO, hvis hverken du eller din date synes, at dyr er sjove at se på. Men hvis I begge kan se det hyggelige i at gå rundt og glo på pelsede og sjove skabninger – så go for it! Dyr i ZOO får det barnlige op i de fleste. Vi blev i hvert fald enormt begejstret over at se de store isbjørne helt tæt på og grinede længe af de skøre pingviner og sære tasmanske djævle. Samtalen gik lystigt på den kolde novemberdag, hvor vi varmede os blandt sommerfugle og bæltedyr i tropeskoven og med kaffe i superfjollede kopper. Tiden fløj afsted – endda så hurtigt, at vi ikke nåede op i det ultimative fallossymbol; ZOO-tårnet. Til gengæld fandt vi frem til, at vi begge så hinanden som næsehorn, han klart ville være en isbjørn, mens jeg bestemt kunne se mig selv som en løvinde. Om han blev skræmt af sidstnævnte, ved jeg ikke – det må tiden vise. Men jeg blev i hvert fald ikke skræmt af at tage på date i ZOO.

IMG_9432.JPGIMG_9442.JPGIMG_9446.JPG

/Ditte