Blogs

Byens bedste Moules!

Byens bedste Moules!

by 17/04/2018
Jeg har tre livretter (nej, livretter er ikke kun for børn!): Tatar, svinekæber og blåmuslinger. Sidstnævnte fik jeg på Musling Bistro i sidste uge, og den sidste mig direkte ind i himlen. Det skete hos den bæredygtige og økologiske restaurant, Musling Bistro.

I sidste uge havde jeg møde i kranklubben – en lille, eksklusiv klub for mig og to af mine gymnasieveninder. Vi skifter restaurant hver gang, og denne gang besøgte vi Musling Bistro, som serverede de bedste blåmuslinger, jeg nogensinde har smagt.

Jeg giver lige ordet for en kort stund til restauranten selv:

“Musling Bistro laver mad af frisk og bæredygtig fisk, skaldyr og grønt. Fisk som er fanget med net og line for at skåne miljøet.
Økologisk og biodynamisk grønt fra dygtige landmænd. Og en kødret fra et dyr, der har levet godt. Vi serverer vine lavet helt uden kemi. Drinks, cocktails og andre drikkevarer af høj kvalitet.” (fra deres hjemmeside: http://musling.net/musling/)

Hvis jeg er på en restaurant, der har enten blåmuslinger, tatar eller braiserede svinekæber på kortet, kan jeg ikke holde mig fra at bestille én af dem. Og i sidste uge, da solen skinnede konstant, havde jeg nærmest en craving for moules frites og hvidvin. Og det fik jeg her.

Musling Bistro

Byens bedste muller

Moules hos Musling er faktisk kun en forret. Men det gode er, at du sagtens kan bestille den som hovedret, for det er en dejlig stor portion. Og husk også at få fritter med aioli til – det hører med til den himmelske oplevelse.

I Muslings blåmuslingeret er muslingerne helt klassisk dampet i hvidvin og kommer med den bedste flødesovs med dild. Altså, jeg var helt oppe under loftet nærmest efter hver mundfuld. Wow!

Og bestille et glas tør hvidvin til (eller del en flaske med din ledsager)!

Som det sidste vil jeg tilføje, at betjeningen er umådelig venlig – opmærksom, sød og velinformeret. Jeg elsker sådan noget! God service kan nærmest opveje en røvdårlig ret – selvom det overhovedet ikke var det, vi fik her, tværtimod.

Vi var tre af sted, og vi kom af med ca. 450 kr. pr. kvinde, hvor vi fik to-tre retter, vand med brus og en flaske vin til deling.

Jeg glæder mig allerede, til jeg skal af sted igen!

Det bliver et stort ja tak herfra!

/Louise T

 

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.