Blogs

Gemt og glemt, meeen ikke helt

by 13/05/2014 0 comments

Jeg går enormt meget rundt for tiden, hvilket jeg nyder ret så meget, fordi jeg altid (gen)opdager sider af København, som jeg ikke lige forventede eller som jeg havde glemt. F.eks. i sidste uge, hvor jeg slentrede gennem byen en aften. Melodi Grand Prix fyldte (som I jo nok ved) byen med farver og musik – og om man er til det eller ej, så giver det i mine øjne en fantastisk stemning, selv om det også larmer og kan være lidt voldsomt. Men jeg gik der og nød stemningen, og pludselig havde jeg fundet vej om bag Glyptoteket og stod lige foran Glyptotekets Have. Jeg havde fuldstændig glemt denne lille idylliske plet midt i byens inferno og med Tivoli som nabo.

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Der er så fint. Tulipanerne stod flotte og farverige og pyntede – græsset var grønt, træerne lysegrønne på den der forårssprøde måde, som jeg absolut elsker. Og flotte statuer tronede i hver ende af den lille have! Wauw – sikke en stemning.

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Jeg satte mig ind på en bænk og lod roen falde på mig! Og hvor var det fantastisk! Jeg elsker byens gemte og (næsten) glemte åndehuller, hvor der er tid og rum til at trække vejret! Selv med Tivoli-larm og Melodi Grand Prix-fester lige om hjørnet!

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Glyptotekets Have

Jeg elsker det! Ja, jeg gør!

/Anne

 

Related Cykel- og gåture Articles

Similar Posts From Cykel- og gåture Category

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.