1609: Ny gin- og vinbar på Axeltorv

0
122

Nu kommer der lidt mere liv i den ”Gamle dame” på Axeltorv, når den nye gin- og vinbar 1609 slår dørene op. Som en del af det ikoniske Palads Teater, åbner en af Københavns største gin- & vinbarer med mere end 100 forskellige slags gin og et unikt udvalg af vine og snacks – og med udsigt over Axeltorv. 

 

På Axeltorv, nærmere bestemt i det ikoniske Palads Teater åbner der i midten af september den helt ny gin- og vinbar 1609. Her kan du træde ind i en verden af sofistikerede smagsoplevelser og udforske smagen af både gin, vin og cocktails.

Mere end 100 forskellige slags gin

1609 er skabt med visionen om at tilbyde et varieret og stadigt udvidende udvalg af gin og vin – og lige netop gin finder du mere end 100 forskellige slags af på den nye bar. For at gøre det lidt mere overskueligt for dig, kan du selv tage et kig i 1609s stor ginskab og finde præcis den gin, du ønsker. De forskellige gin er her markeret med farver, som viser prisen – fra 95 til 115 kr. for 4 cl, som serveres med den rigtige tonic og garnish.

Det kan være svært at vælge blandt så mange, men 1609 har et vidende personale, der står klar til at anbefale den perfekte drink, der passer til din smag og præferencer. Og hvis du stadig ikke kan vælge mellem de mange forskellige slags gin, kan du også prøve et ginsmagsbræt, som er 3 udvalgte gin (3 x 2 cl) til 225 kr.

Udover gin kan du også få et bredt udvalg af vine, drinks, øl og alkoholfri drikkevarer på 1609.

 

Snacks og små serveringer fra FANGST

Det er ikke kun tørsten, der kan blive slukket på 1609. På menuen finder du også et bredt udvalg af snacks, som udover oliven, nødder, chips, sandwiches, og kage – også tæller mindre serveringer med fisk fra den danske virksomhed FANGST.

Med en beliggenhed midt på Axeltorv, hvor du også har udsigt fra i baren, kan du nyde en klassisk G&T, en fantastisk cocktail eller et glas vin i hyggelige omgivelser – uanset om du kommer fra arbejde, er på vej i biffen, eller en middag.

1609 ligger på Axeltorv 9 i Palads Biografen. Læs mere og se hele menuen her.