De bedste rooftop barer i København

2
1035
De 10 bedste rooftop barer i København
Fotocredit: Level Six / Scandic Hotel

En af de bedste måder at opleve enhver storby er fra toppen – og endnu bedre fra en rooftop bar. Dem har vi også en del af i vores lille storby, og her har vi samlet de bedste rooftop barer i København. Når solen stråler kan du sidde her og sippe kolde drinks, mens du nyder udsigten over Københavns tage.

 

Af Louise Bro

ROOF

Sidste år åbnede denne smukke 600m2 terrasse, lige i hjertet af København, på toppen af NH Collection hotel. Her er der åbent året rundt, og du kan nyde lækre cocktails og snacks med den smukkeste udsigt ud over vandet og solnedgangen.
HVOR: NH Collection hotel, Strandgade 7, 1401 KBH K

 

Grand Joanne

Dette toptjekkede hotel midt på Vesterbro har ikke bare den fedeste stil, smukke værelser og en lækker bar. Her kan du også finde en sej rooftop på 6. etage, hvor du kan nyde snacks og gode drinks.

HVOR: Vesterbrogade 9A, 1620 KBH V

 

Illum Rooftop

På toppen af Illum kan du slå dig ned og nyde udsigten over Strøget og Købmagergade på Illum Rooftop. Der er som sådan ikke en bar, men restauranterne Skagen Fiskerestaurant, Rossopomodoro og Palæo byder på alt fra sprudlende bobler, og spændende drinks til kolde fadøl.
HVOR: Købmagergade 20, KBH K

 

Hotel Danmark

I sommermånederne er rooftop baren på toppen af Hotel Danmark altid åben. Her kan du få et 360-graders view over byens tage og nyde udsigten til Tivoli, Rådhuset, Christiansborg og Københavns Havn. Nyd et glas kold hvidvin eller en drink i skønne lounge møbler og grønne omgivelser – og hold øje med deres events fordi de har ret ofte DJs på besøg.
HVOR: Vester Voldgade 89, KBH K

 

Scandic Nørreport

En af de nyeste tilføjelser til listen over rooftop barer er Level Six, som ligger på øverste etage af det nye boutiquehotel, Scandic Nørreport. Efter en hurtig tur i den gyldne elevator kan du nyde aftensolen over hustagene og Nørreport station, mens du sipper G&T’s og iskolde øl. Det gode cocktailhåndværk i fokus og derfor er råvarer også nøje udvalgt – og hos Level Six er der et klart ønske om at skabe en helt ny hangout i Indre By.
HVOR: Frederiksborggade 18, KBH K

Manon Les Suites

Du kender sikkert den smukke grønne oase og pool i midten af Hotel Guldsmeden på H.C. Andersens Boulevard – men hotellet har også en super fin tagterrasse med udsigt over Søerne. Her ligger Restaurant Chapung, som udover lækker asiatisk mad også har et menukort i baren med bobler, vin, cocktails og øl.
HVOR: Gyldenløvesgade 19, KBH V

 

Skybar Sticks’n’Sushi

På 12. etage af Tivoli Hotel på Kalvebod Brygge ligger Sticks’n’Sushis Skybar. Her er du virkelig oppe i højderne og kan nyde en udsigt, der strækker sig over stort set hele byen – fra Zoo-tårnet og Amager og hvis vejret er klart endda Malmø. Uanset om du er til sake, japanske flaskeøl eller spændende drinks, så finder du det her.
HVAD: Arni Magnussons Gade 2, KBH V

 

Nimb Roof

Nimb Hotel har også en utrolig smuk tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Nimb Roof er dog kun åben for hotellets gæster og medlemmer, men der er også åbent for alle på udvalgte aftener til ”Summer in the City-events” hen over sommeren. Så hvis du vil herop skal du holde øje med programmet, som byder på alt fra Sunset Sessions, Sunday Cookout, Seafood Sundays og CPH Jazz Festival – og så kan du også nyde udsigten over Tivoli med en lækker drink i i hånden.
HVOR: Bernstorffsgade 5, 1577 København

Hotel Ottilia – Tramonto Rooftop 

På Hotel Ottilia i Carlsberg Byen kan du nyde en drink med udsigt over hele byen på deres restaurant og bar TRAMONTO Rooftop. Restauranten placeret helt på toppen af hotellet, og også her får du en helt fantastisk 360-graders udsigt over byen. Tagterrassen har sin helt egen humle-have, som bruges til at lave hotellets egen øl, Ottilia Lager.
HVOR: Bryggernes Plads 7, 1778 København

 

Silo

Hvis du virkelig vil op i højderne, så er det på Silo i Nordhavn det sker. Restauranten ligger på 17. etage og her får du dermed udsigt over hele København og Øresund. Det meste af restauranten er indendørs, men de har også en rooftop terrasse, hvor du kan nyde klassiske cocktails, bobler og lækker vin.
HVOR: Helsinkigade 29, Nordhavn

Zoku

Zoku Copenhagens Kindred Spirits rooftop bar har en skøn og grøn tagterrasse med udsigt over Amagers Skyline. Her kan du slå dig ned i grønne omgivelser eller smide dig i en hængekøje og slappe af mens du nyder en kaffe, G&T eller kold øl.
HVOR: Amagerfælledvej 108, KBH S

 

Scandic CPH Strandpark

Scandic CPH Strandpark ligger helt ud til Øresund og fra skybaren SEANERY på 11. sal er der en formidabel udsigt til bølgerne, broen til Sverige og byens tage. Ligesom på flyvergrillen kan du også følge flyenes indflyvning til lufthavnen – her er det bare fra enden af landingsbanen med en pølsemix i hånden – men derimod fra 11. etage med kolde øl, cocktails og rosé i hånden.
HVOR: Amager Strandvej 401, KBH S

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here