Anmeldelse: Huxi Bach – Alt er godt

0
442
huxi bach alt er godt

Huxi Bach er klar med sit 6. onemanshow “Alt er godt”, som vi var invitereret til at opleve på Bremen Teater i går aftes. Men er alt så godt? Det er han nu ret meget i tvivl om – især med en verden med krig, inflation, energikrise, skøre politikere og manipulerende medier. Huxi tager os med på en sjov rejse gennem store og små hverdagsproblemer, og her er, hvad vi synes om showet:

Alt er godt.. eller?

INVITERET Vi så sidst Huxi Bach til hans show i 2020, Nye Tider, som handlede om alt det nye, der var sket i hans liv. Huxi var blevet 40 år, blevet gift og fået tvillinger – alt var forvirrende, nyt, og der åbnede sig pludselige en ny verden af økologi, e-numre og trip trap stole.

Her to år efter er den skønne Huxi atter tilbage med et nyt show, “Alt er godt”, hvor han bevæger han sig væk fra privatlivet og over i hverdagen, verden og alt det, der i virkeligheden ikke er særlig godt. Han startede også showet med at undskylde med dets navn. For alt er jo ikke godt. Der er krig i Ukraine, vi har inflation, energikrise og corona er stadig ikke helt overstået. Ja alt sejler faktisk.

Det sejler så meget, at man bliver nødt til at se på det hele med lidt komiske briller, ellers bliver det ikke helt til at holde ud. Og det gør den gode Huxi. I løbet af den halvanden times show, tog han os igennem alt det, der ikke er særlig godt i verden lige nu. Er vi, altså mennesket, en god ide?

Vi bliver taget med helt fra begyndelsen med Adam og Eva, der i løbet af blot én dag på jorden allerede dummer sig og bider af det forbudte æble – til Putin, der ifølge Huxi, allerede har gjort mere for miljøet end Dan Jørgensen.

Konklusionen? Huxi er i topform! Vi var godt underholdt fra start til slut, og som altid leverer Huxi komik på en skarp, intelligent og underspillet måde. Publikum bliver taget i hånden, showet bindes sammen og følger en rød tråd, og det stikker ikke af i uforståelige retninger.

Vi kan varmt anbefale en aften i Huxi’s selskab, og heldigvis er der masser af mulighed for at se ham – køb billetter til touren her.

/Nathalie